GTI εκδόσεις μόνο για τα Golf, Polo και up! από την Volkswagen

Σχετικά άρθρα

Ο πρόεδρος της Volkswagen, Herbert Diess, σε πρόσφατη συνέντευξη του απέρριψε κάθε εικασία ότι η γκάμα των GTI μοντέλων πρόκειται να μεγαλώσει στο άμεσο μέλλον, συμπεριλαμβανομένου ενός SUV μοντέλου, δηλώνοντας:

Νομίζω ότι με τα τρία [GTI] μοντέλα που διαθέτουμε τώρα, είμαστε καλά. Το GTI για εμάς είναι το hot hatch, ένα σπορ αυτοκίνητο, αταξινόμητο, με δυνατότητα καθημερινής χρήσης και προσιτό σε πολλούς. Θα πρέπει να είναι αυτό το αυτοκίνητο, ένα hot hatch.

Με βάσει αυτά τα λόγια, η γερμανική εταιρία δεν αφήνει το περιθώριο να δούμε μια γρήγορη έκδοση κάποιου εκ των ηλεκτρικών μοντέλων που ετοιμάζει, με τον Diess να δηλώνει:

Για κάθε γκάμα μοντέλου έρχεται η ηλεκτροποίηση της. Έτσι, υπάρχει μεγαλύτερη δυνατότητα για GTE εκδόσεις, παρά για GTI.

Όταν το διευθυντικό στέλεχος ρωτήθηκε αν υπάρχει στα σκαριά το Polo GTE, ο Diess είπε ότι δεν θα ήταν βιώσιμο στο άμεσο μέλλον, λόγω της τιμής του και της τοποθέτησης του στην αγορά, αλλά πρότεινε ότι άλλα μοντέλα θα μπορούσαν να ενσωματωθούν νωρίτερα. Τέλος, η Volkswagen φαίνεται έτοιμη να επεκτείνει τα R μοντέλα της, με τον Diess να υποδεικνύει και πάλι τη δυνατότητα μιας γρήγορης έκδοσης του T-Roc.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Volkswagen ID.Code Concept

Η Volkswagen στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το ID.Code Concept, ένα νέο πρωτότυπο SUV που μας δείχνει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που θα έχουν...

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...