Ακυρώθηκε η τρίτη ομάδα που ανέβηκε στο βάθρο του Le Mans

Σχετικά άρθρα

H ομάδα της Rebellion, με αριθμό #13 και μονοθέσιο Oreca 07-Gibson, που τερμάτισε στην δεύτερη θέση της LMP2 κατηγορίας, και τρίτη στην γενική, έχασε το βάθρο μετά από video που αποδεικνύει παραβίαση, η οποία χρησιμοποιήθηκε για την επανεκκίνηση του κινητήρα μετά από τα pitstops.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3727&v=nGddHlS1ASY

Έτσι, η Ελβετική ομάδα, με οδηγούς τους Nelson Piquet Jr, David Heinemeier Hansson και Mathias Beche, ακυρώθηκε, παρά την εξαιρετική τους οδήγηση, που τους έφερε 3 γύρους πίσω από την νικήτρια Porsche, και δύο πίσω από την ομάδα του νικητή της LMP2 κατηγορίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η ομάδα τροποποίησε ένα ομολογκαρισμένο μέρος του μονοθεσίου, και εν μέρει το χρησιμοποίησε κατά τη διάρκεια του αγώνα. Πιο συγκεκριμένα, υπήρχε μια τρύπα, που είχε διαμορφωθεί από την ομάδα στην δεξιά πλευρά του καλύμματος του κινητήρα, η οποία είχε γίνει για να υπάρχει πρόσβαση από το πλήρωμα της Rebellion στον κινητήρα εκκίνησης, και στην ηλεκτρομαγνητική βαλβίδα που δεν λειτουργούσε σωστά, χωρίς να χρειάζεται να αφαιρεθεί το κάλυμμα του κινητήρα.

Με την ακύρωση του πληρώματος της Rebellion, στην τρίτη θέση ανεβαίνει το έτερο μονοθέσιο της Jackie Chan DC Racing, με αριθμό #37 και οδηγούς τους Alex Brundle, Tristan Gommendy και David Cheng, ολοκληρώνοντας με αυτό τον τρόπο τον θρίαμβο της ομάδας του 63-χρονου ηθοποιού.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

O Sebastian Vettel ολοκλήρωσε με επιτυχία τις δοκιμές με την Porsche 963

Ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Sebastian Vettel, ολοκλήρωσε με επιτυχία τις δοκιμές με την Porsche 963 στο Motorland Aragon. https://youtu.be/9oOzlTadOak?si=0AApRaqg46XZn85F Ο Γερμανός συμπλήρωσε...

WEC: 1-2-3 η Porsche στο Κατάρ

Το απόλυτο έκανε η Porsche στον πρώτο αγώνα της σεζόν του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Αντοχής, με την γερμανική εταιρία να κάνει το 1-2-3 στον αγώνα...