Το όνομα του Zoran Stefanovic πιθανότατα δεν σου λέει πολλά. Η Stefan GP ίσως κάτι σου θυμίζει, αλλά και πάλι δεν είσαι σίγουρος. Ο Σέρβος μηχανικός και επιχειρηματίας έχει επιχειρήσει τρεις φορές στο παρελθόν να εισέλθει στον μαγικό κόσμο της Formula 1, αλλά έχει εισπράξει αρνητικές απαντήσεις, παρότι είχε αγοράσει αρκετό από τον εξοπλισμό της Toyota, όταν αυτή αποχώρησε από τον θεσμό.

Παρόλα αυτά, δεν το βάζει κάτω και σύμφωνα με το Autosport, ο Stefanovic εργάζεται στο να στήσει μια νέα ομάδα, αυτή τη φορά με έδρα την Ιταλία, με τις φήμες να λένε ότι ο Stefanovic έχει ήδη βρει τον χώρο, κάπου στην Parma. Το σημείο φαίνεται να μην είναι τυχαίο, καθώς είναι κοντά στην πίστα Varano de’ Melegari, εκεί που έχει έδρα η Dallara, καθώς και στον αυτοκινητόδρομο για Modena, Bologna, και Imola.

Ο Stefanovic φέρεται να έχει ήδη συμβόλαιο για την χρήση παρακείμενης αεροδυναμικής σήραγγας, επιλέγοντας για επικεφαλής μηχανολογίας τον Αργεντίνο, Enrique Scalabroni, πρώην της Dallara, Ferrari, Williams, Lotus, και Peugeot.

Ο Stefanovic βρισκόταν στην Αυστρία, για τον αγώνα του περασμένου τριημέρου, και συναντήθηκε με τον Ross Brawn, έχοντας μπροστά του ένα 12-μηνο πλάνο για να στήσει μια έτοιμη ομάδα. Το μεγαλύτερο εμπόδιο, όμως, παραμένει η έγκριση συμμετοχής από την FIA, με τον Jean Todt να έχει δηλώσει ότι είναι ανοιχτός σε προτάσεις, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα δεχτεί την ομάδα του Stefanovic.