GP Βρετανίας 2017, FP1: Εύκολο «1-2» για Mercedes

Σχετικά άρθρα

FP1

Πολύ δυνατά ξεκίνησε το Βρετανικό Grand Prix η ομάδα της Mercedes. Οι Valtteri Bottas και Lewis Hamilton πήραν τις δύο πρώτες θέσεις, με τον Φινλανδό να καταρρίπτει ήδη το 1:29.287 που έδωσε πέρυσι την pole position στον Hamilton, δείχνοντας πόσο ταχύτερα είναι τα φετινά μονοθέσια. Μάλιστα, ο χρόνος των δύο Mercedes σημειώθηκε με τη μαλακή γόμα και όχι με την πολύ μαλακή, όπως στην περίπτωση των περισσότερων οδηγών.

Στην τρίτη θέση ο Max Verstappen, με τον Daniel Ricciardo να είναι αρκετά πιο αργός από τον team-mate του. Στο 5 και 6 η Ferrari, με την ιταλική ομάδα να μη δείχνει την ταχύτητά της στο Silverstone, ενώ ο Sebastian Vettel δεν είχε την πιο ομαλή περίοδο. Μάλιστα, ο Γερμανός δοκίμασε το «Shield», το οποίο η FIA θέλει να ενσωματώσει στα μονοθέσια από την επόμενη χρονιά. Ακολούθησαν οι Daniil Kvyat, Fernando Alonso, Felipe Massa και ο Stoffel Vandoorne.

https://www.youtube.com/watch?v=6VMncAAdVOw

Το FP2 θα ξεκινήσει στις 15:00 ώρα Ελλάδας κι εκεί θα πάρουμε ένα καλύτερο δείγμα γραφής για την ταχύτητα των μονοθεσίων, αφού η διαφορά των Mercedes και Ferrari είναι πολύ μεγάλη για να είναι πραγματική.

Τα highlights

Αποτελέσματα

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...