WEC: Η Porsche έκανε το 1-2 στον 6ωρο του Nurburgring

Σχετικά άρθρα

Μπορεί χθες να πανηγύρισε η Toyota, αλλά σήμερα η Porsche ήταν αυτή που χαμογέλασε μιας και κατάφερε να κάνει το 1-2 στον 6ωρο του Nurburgring. Νικητές ήταν οι ​Timo Bernhard, Brendon Hartley και Earl Bamber, μιας και τερμάτισαν μπροστά από τους Andre Lotterer, Neel Jani και Nick Tandy, με την δεύτερη Porsche 919 Hybrid, που έχασαν την πρωτοπορία στο τελευταίο pit stop.

Στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε το Toyota TS050 Hybrid των Kamui Kobayashi, Jose-Maria Lopez και Mike Conway, με το δεύτερο αγωνιστικό της Toyota, αυτό των Anthony Davidson, Kazuki Nakajima και Sebastien Buemi, που είχαν κερδίσει τον αγώνα στο Silverstone και στο Spa να αναγκάζεται να αλλάξει αντλία καυσίμου και να τερματίζει τελικά στην 4η θέση, 5 γύρους πίσω από τον νικητή.

Στην LMP2 κατηγορία νικητές ήταν οι Oliver Jarvis, Thomas Laurent και Ho-Pin Tung με την ομάδα του Jackie Chan, την Jackie Chan DC Racing. Στην LMGTE Pro την καρό σημαία πήραν οι James Calado και Alessandro Pier με Ferrari 488 GTE (AF Corse Ferrari), ενώ τέλος στην κατηγορία LMGTE Am την νίκη πανηγύρισαν οι Christian Ried, Matteo Cairoli και Marvin Dienst με Porsche 911 RSR (Dempsey – Proton Racing).

Ο επόμενος αγώνας, ο 6ωρος στο Μεξικό θα διεξαχθεί στις 2/3 Σεπτεμβρίου. Αναλυτικά τα αποτελέσματα του αγώνα του Spa μπορείς να τα βρεις σε αυτό το PDF.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

O Sebastian Vettel ολοκλήρωσε με επιτυχία τις δοκιμές με την Porsche 963

Ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Sebastian Vettel, ολοκλήρωσε με επιτυχία τις δοκιμές με την Porsche 963 στο Motorland Aragon. https://youtu.be/9oOzlTadOak?si=0AApRaqg46XZn85F Ο Γερμανός συμπλήρωσε...