Μετά την επίσημη παρουσίαση του νέου Opel Insignia τον περασμένο Δεκέμβριο, ακολούθησε η Buick με το Regal Sportback, που όπως δεν είναι τίποτα άλλο από το νέο Insignia με το σήμα της Αμερικάνικης εταιρείας.

Με την αμερικάνικη εταιρία να δραστηριοποιείται και στην Κίνα, διέρρευσαν από εκεί οι δύο πρώτες επίσημες φωτογραφίες του Regal GS, δηλαδή της sport έκδοσης του μοντέλου. Από αυτές βλέπουμε το εμπρός μέρος του αυτοκινήτου, το οποίο διαθέτει νέους προφυλακτήρες με μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα, ενώ νέα είναι και η μάσκα του αυτοκινήτου.

Επιπρόσθετα, στο προφίλ διακρίνονται οι νέες αεροδυναμικές ποδιές, καθώς και οι μεγαλύτεροι τροχοί, με ζάντες νέου σχεδιασμού, που κρύβουν τις κόκκινες δαγκάνες της Brembo. Στο πίσω μέρος, παρότι δεν φαίνεται στις φωτογραφίες, υπάρχουν μεγάλες τραπεζοειδείς απολήξεις της εξάτμισης, όπως και επανασχεδιασμένος προφυλακτήρας.

Μηχανικά, δεν έχει ανακοινωθεί ποιον ακριβώς κινητήρα θα διαθέτει το Regal GS κάτω από το καπό του, αλλά αυτός θα είναι ένας V6 με απόδοση κοντά στα 310 άλογα. Να θυμίσω ότι το Holden Commodore, που ανήκει στην ίδια οικογένεια, και κυκλοφορεί στην Αυστραλία κινείται από τον ατμοσφαιρικό 3,6-λίτρων V6 κινητήρα, απόδοσης 310 ίππων και 370 Nm ροπής

Στην Ευρώπη το Opel Insignia OPC θα κινείται με έναν τετρακύλινδο turbo κινητήρα, ο οποίος θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ένας 2,0-λιτρος απόδοσης πάνω από 260 άλογα, που προσφέρει σήμερα η δυνατότερη έκδοση του Insignia. Άρα θεωρητικά μιλάμε για μια αύξηση της τάξης των 30 με 40 ίππους, ώστε να 300αρίσει.