Πόσο κολάσιμα όμορφη είναι αυτή η Pagani Huayra Tempesta!

Σχετικά άρθρα

Θα μου πεις υπάρχει άσχημη δημιουργία του Horacio Pagani; Όχι, αλλά και πάλι κάθε μια από τις 100 Huayra που βγήκαν από το εργοστάσιο της στη Modena έχει τον δικό της χαρακτήρα. Όπως η συγκεκριμένη για παράδειγμα, με την Huayra να έχει αποκτήσει ακόμα πιο επιθετική εμφάνιση με το bodykit Pacchetto Tempesta, που μαζί με το ματ γκρι χρώμα της (Grigio Scuro Opaco) και το μπεζ δερμάτινο εσωτερικό της γίνεται ακόμη πιο ποθητή.

Το πακέτο Tempesta κοστίζει €160.000 (χωρίς φόρους) και αποτελείται από αρκετές αεροδυναμικές αναβαθμίσεις, οι οποίες έχουν γίνει σε συνεργασία με την ιταλική Dallara και περιλαμβάνει νέο μεγάλο εμπρός splitter, νέο πάτωμα καθώς και νέο διαχύτη. Ακόμα υπάρχουν, νέου σχεδίου, ζάντες 20 ιντσών εμπρός και 21″ πίσω, κάθε μια από τις οποίες είναι ελαφρύτερες κατά 1,1 κιλό και 2,5 κιλά αντίστοιχα. Τέλος, η μεγαλύτερη αεροδυναμική φόρτιση που προσφέρει το πακέτο, έκρινε απαραίτητες τις αλλαγές και στις ρυθμίσεις των αναρτήσεων, όπου υπάρχουν νέα ρυθμιζόμενα αμορτισέρ 4 δρόμων της Ohlins.

Το συγκεκριμένο θα βγει στο σφυρί στη δημοπρασία του οίκου RM Sotheby’s, στις 18-19 Αυγούστου, και από το 2014 έχει διανύσει μόλις 1.030 χλμ., με την εκτιμώμενη τιμή πώλησης να κυμαίνεται από τα $2.200.000 μέχρι $2.800.000.

ΠηγήRM Sotheby's

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Νέο Opel Grandland

Στις αρχές του μήνα η Opel αποκάλυψε το νέο Frontera και σήμερα η γερμανική εταιρία μας δείχνει τη νέα γενιά του Grandland, που τοποθετείται...