Unboxing μια Bugatti Chiron. Όχι παιχνίδι, μια κανονική, 3+ εκατ. δολαρίων

Σχετικά άρθρα

Τα unboxing videos έχουν γίνει μεγάλο trend στο YouTube, αλλά συνήθως αφορούν προϊόντα τεχνολογίας, όπως πχ κινητά, υπολογιστές, ηχεία κλπ. Το τελευταίο πράγμα που περιμένεις να δεις είναι το “ξεπακετάρισμα” ενός αυτοκινήτου. Κι όμως, γίνεται και αυτό, και αφορά ακριβά, πολύ ακριβά μοντέλα. Όπως αυτή η κίτρινη νέα Bugatti Chiron, η οποία είναι η πρώτη που πάτησε Αμερικάνικο έδαφος.

Με την Bugatti να έχει ξεκινήσει την παραγωγή και παράδοση της Chiron, αυτή είναι μια από τις συνολικά 500 Chiron που θα βγουν στο εργοστάσιο της στη Γαλλία, και όπως θα δεις η όλη διαδικασία προκαλεί θαυμασμό. Ιδιοκτήτης της ο Hezy Shaked, ένα επιχειρηματίας από το Ισραήλ, ο οποίος είναι ιδρυτής της εταιρία ρουχισμού Tilly’s, δίνοντας το όνομα Hellbee στο νέο του απόκτημα. Ο Shaked έχει μια αρκετά ενδιαφέρουσα συλλογή αυτοκινήτων, που μεταξύ άλλων είναι κάτοχος της μιας-από-τις-δυο Bugatti Veyron Vitesse L’Or Rouge. γνωστή ως Hellbug.

Στα γρήγορα να θυμίσω πως οι τέσσερις τουρμπίνες του W16 κινητήρα της Chiron των 1.500 ίππων, διοχετεύουν 49.210 λίτρα αέρα στους κυλίνδρους ανά λεπτό, ενώ με τέρμα γκάζι, το ρεζερβουάρ των 83,3 λίτρων αδειάζει μέσα σε περίπου 9 λεπτά. Το σασί είναι κατασκευασμένο από carbon συνολικού μήκους 3,2 εκατ. χλμ, ενώ στα 400 χλμ/ώρα, τα ειδικά ελαστικά της Michelin πρέπει να είναι ικανά να αντέχουν 3.800 Gs! Αν θέλεις να μάθεις και άλλες τέτοιες “τρελές” λεπτομέρειες της Chiron ρίξε μια ματιά στα ακόλουθα άρθρα. Enjoy!

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα