Στην φετινή έκθεση της Γενεύης, η βουλγάρικη Sin πραγματοποίησε το ντεμπούτο του R1 550, και σήμερα βλέπουμε την επίσης βουλγάρικη Vilner να αναλαμβάνει να αναβαθμίσει το εσωτερικό του σπορ μοντέλου.

Το project αναβάθμισης της καμπίνας του αυτοκινήτου διήρκεσε κάτι λιγότερο από δύο μήνες για να ολοκληρωθεί, με την Vilner να ξεκινά από το μηδέν, καθώς το εσωτερικό του R1 που πήρε στα χέρια της ήταν σε απόλυτα βασική μορφή, χωρίς καθόλου επενδύσεις, μόνο carbon στοιχεία.

Το συγκεκριμένο υλικό υπάρχει παντού, από το τιμόνι και τα καθίσματα, μέχρι την κεντρική κονσόλα και τις πόρτες, όπως επίσης και στην οροφή. Η Vilner τοποθέτησε δίχρωμες δερμάτινες και alcantara επενδύσεις, με τις δύο εταιρίες να αναφέρουν ότι η καμπίνα του R1 διαθέτει την ίδια πολυτέλεια με την αντίστοιχη των μοντέλων της Pagani.

Να θυμίσω ότι το αυτοκίνητο φορά έναν V8 7,0-λίτρων κινητήρα απόδοσης 550 ίππων που συνδυάζεται με ένα 6-τάχυτο σειριακό κιβώτιο. Διαθέτει carbon μέρη, σύστημα ανύψωσης κατά 40 mm ώστε να μπορεί να περνά πάνω από σαμαράκια, και πόρτες που ανοίγουν προς τα πάνω.