Οι πίτσες της Domino’s θα παραδίδονται με το πρώτο αυτόνομο delivery όχημα

Σχετικά άρθρα

Η Nuro μας συστήθηκε τον Ιανουάριο του 2018 και είναι μια ακόμη startup εταιρία με έδρα την Silicon Valley. Η εταιρία ιδρύθηκε από δύο πρώην μηχανικούς της Google, τους Dave Ferguson και Jiajun Zhu, και τον Δεκέμβριο του 2018 παρουσίασε το R1, ενώ τον Φεβρουάριο του 2020, η Nuro ανακοίνωσε ότι έχει ξεκινήσει τις δοκιμές του R2, της δεύτερης γενιάς του αυτοκινούμενου οχήματος της, στο Χιούστον του Τέξας.

Δύο μήνες αργότερα, η Nuro έκανε γνωστό ότι το R2 χρησιμοποιείται για τη μεταφορά ιατρικών προμηθειών γύρω από ιατρικές εγκαταστάσεις στην Καλιφόρνια, και σήμερα, η Domino’s, η μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων πίτσας στον κόσμο (με βάση τις παγκόσμιες πωλήσεις) ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε συνεργασία με τη Nuro για ένα πιλοτικό πρόγραμμα στο Χιούστον. Πιο συγκεκριμένα, η παράδοση των πιτσών στην εν λόγω πόλη της πολιτείας του Τέξας των Η.Π.Α. θα γίνεται με τα αυτοκινούμενα αυτοκίνητα της Nuro.

Έτσι, ένας περιορισμένος αριθμός πελατών που θα παραγγέλνουν διαδικτυακά από τη Domino’s στο Woodland Heights, θα μπορούν να επιλέξουν η παράδοση της πίτσα τους να γίνει με το Nuro R2, το οποίο είναι το πρώτο πλήρως αυτόνομο όχημα παράδοσης στο δρόμο με έγκριση από το Υπουργείο Μεταφορών των Η.Π.Α.

Οι πελάτες θα πρέπει να προπληρώσουν ηλεκτρονικά το φαγητό τους, να επιλέξουν την επιλογή αυτόνομης παράδοσης και στη συνέχεια θα μπορούν να παρακολουθούν την τοποθεσία του αυτόνομου οχήματος παράδοσης.

Όταν αυτό φτάσει, θα πληκτρολογήσουν ένα PIN για να ανοίξουν το χώρο αποθήκευσης και έπειτα να απολαύσουν την πίτσα τους.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Onvo: Η νέα μάρκα ηλεκτρικών της Nio, πρώτο μοντέλο “αντίπαλος” του Tesla Model Y

Ο διευθύνων σύμβουλος της Nio, William Li, επιβεβαίωσε ότι η εταιρία του ετοιμάζει μια ένα υπο-μάρκα αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων, η οποία θα ονομάζεται Onvo...

Ουάσιγκτον: Αντιμέτωποι με περιοριστές ταχύτητας οι οδηγοί που παραβιάζουν τα όρια ταχύτητας

Οι αρχές της Ουάσιγκτον αποφάσισαν να επιτρέψουν την τοποθέτηση περιοριστών ταχύτητας στα αυτοκίνητα των οδηγών εκείνων που έχουν καταδικαστεί για σοβαρές παραβάσεις υπερβολικής ταχύτητας. Σύμφωνα...

Πατέντα της Ferrari αποκαλύπτει εξακύλινδρο υβριδικό κινητήρα υδρογόνου

Η Ferrari έχει προχωρήσει στη κατάθεση διπλώματος ευρεσιτεχνίας για έναν υβριδικό εξακύλινδρο σε σειρά κινητήρα που τροφοδοτείται με υδρογόνο. Τα σχέδια παρουσιάζουν μια πληθώρα...
Autoblog.gr