Η γερμανική DP Motorsport πήρε μια Porsche 911 Carrera 2 (964) του 1990, και αφού έκανε εκτεταμένες αλλαγές πάνω της, μας την παρουσιάζει. Η clubsport-spec έκδοση μπορεί να κινηθεί και νόμιμα και σε δημόσιους δρόμους, με το συνολικό βάρος να είναι μειωμένο κατά 25%, καθώς πλέον ζυγίζει 1.035 κιλά.

Για να επιτευχθεί αυτό, φορά νέο bodykit από ανθρακόνημα, GFRP (glass fiber reinforced plastic) και αλουμίνιο, ενώ για να διατηρηθεί το βάρος όσο γίνεται πιο χαμηλά, τα παράθυρα των θυρών είναι κατασκευασμένα από πλεξιγκλάς. Είναι βαμμένο στο Signal Yellow χρώμα της Porsche και κίνηση παίρνει από έναν 3,8-λίτρων επίπεδο εξακύλινδρο ατμοσφαιρικό κινητήρα με διπλό σύστημα ανάφλεξης, μηχανική έγχυση καυσίμου με ξεχωριστές πεταλούδες γκαζιού και νέους εκκεντροφόρους.

Η απόδοση του ανέρχεται στα 325 άλογα, με το 5-τάχυτο κιβώτιο να προέρχεται από την 964 RS, και έχει πλέον κοντύτερες σχέσεις μετάδοσης για καλύτερες επιταχύνσεις, με την κίνηση να μεταφέρεται στον πίσω άξονα, μέσω ενός διαφορικού περιορισμένης ολίσθησης.

Υπάρχουν KW αναρτήσεις, μεγαλύτερα φρένα, ζάντες 18″ της ΟΖ με ημισλίκ ελαστικά της Michelin διαστάσεων 225/40 μπροστά και 295/30 πίσω. Στο εσωτερικό έχουν μείνει μόνο τα απαραίτητα. Τιμόνι της Momo, κόκκινο roll cage και πολύ carbon, ολοκληρώνουν τις αλλαγές.