Έκθεση Φρανκφούρτης 2017: Πλήρης αποκάλυψη του νέο Dacia Duster

Σχετικά άρθρα

H Dacia παρουσίασε νέες πληροφορίες και φωτογραφίες για τη νέα γενιά του Duster, το οποίο παρουσιάζεται στην έκθεση της Φρανκφούρτης. Το ρουμάνικο SUV, που μέχρι σήμερα έχει πουλήσει πάνω από 1 εκατ. μονάδες, διαθέτει βελτιωμένη αισθητική και είναι πιο ευέλικτο από ποτέ.

Φέρει ακόμα πιο ελκυστικό σχεδιασμό, καθώς συνδυάζει στιβαρό, μυώδες στυλ με μια πραγματικά δυναμική προσωπικότητα, που υπογραμμίζεται από το ολοκαίνουργιο χρώμα του αμαξώματος Atacama Orange.

Μπροστά υπάρχει μια νέα μάσκα, που εκτείνεται μέχρι τα φωτιστικά σώματα, τα οποία βρίσκονται στις γωνίες του αυτοκινήτου, και καθιστούν το μοντέλο πιο φαρδύ. Νέα υπογραφή αποτελούν τα LED φώτα ημέρας, που χωρίζονται σε τρία τμήματα, με τον ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα να διαθέτει ασημένια προστατευτικά, που τονίζουν τις εκτός δρόμου ικανότητες του.

Παρατηρώντας το προφίλ του, υπάρχει ψηλότερη γραμμή παραθύρων, που προσθέτει στην εντύπωση της αντοχής και της προστασίας των επιβατών. Το παρμπρίζ έχει πάει πιο μπροστά κατά 100 χλστ., σε σύγκριση με το τρέχον Duster, και διαθέτει πιο απότομη κλίση, γεγονός που καθιστά την καμπίνα πιο μακριά, και άρα φαίνεται πιο ευρύχωρη.

Oι νέες αλουμινένιες ράγες οροφής, επεκτείνουν τη γραμμή του παρμπρίζ για ένα πιο δυναμικό προφίλ, ενώ νέα σχέδια έχουν οι ζάντες 17 ιντσών, που φωλιάζουν στα τονισμένα φτερά. Τέλος, στο πίσω μέρος διακρίνεται από τις οριζόντιες γραμμές του, με τα φώτα να είναι τοποθετημένα στις γωνίες. Αυτά είναι εντελώς νέα, ενώ και εδώ ο προφυλακτήρας διαθέτει προστατευτικά.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Dacia: To νέο Sandero θα προσφέρεται και ως ηλεκτρικό

H εμπορική πορεία της σημερινής -τρίτης- γενιάς του Sandero ξεκίνησε το φθινόπωρο του 2020, ενώ υπέστη μια μικρή ανανέωση το καλοκαίρι του 2022 για...

Ανανεωμένο Dacia Spring

Την ανανεωμένη έκδοση του Spring παρουσίασε σήμερα η Dacia, με το μοντέλο να βρίσκεται στην αγορά από το 2022 και μέχρι σήμερα να έχει...

Η Dacia teasάρει το ανανεωμένο Spring

Την πρώτη teaser φωτογραφία του ανανεωμένου Spring έδωσε στη δημοσιότητα η Dacia, με το μοντέλο να αναμένεται να παρουσιαστεί μέσα στην εβδομάδα. Στο εσωτερικό...
Autoblog.gr