Τη δυσκολότερη περίοδο της καριέρας του περνά ο Valtteri Bottas, ψάχνοντας τρόπο για να γίνει και πάλι ανταγωνιστικός. Η απόδοση του Φινλανδού δεν είναι η αναμενόμενη μετά την καλοκαιρινή διακοπή, έχοντας ηττηθεί κατά κράτος από τον Lewis Hamilton, ο οποίος βέβαια χρειάζεται έναν δυνατό team-mate, ώστε να κόβει βαθμούς από τον Sebastian Vettel.

Αυτό μάλλον δεν πρόκειται να συμβεί στην Ιαπωνία, καθώς ο Bottas θα λάβει ποινή πέντε θέσεων στην εκκίνηση της Κυριακής, για μη προγραμματισμένη αλλαγή στο κιβώτιο ταχυτήτων. Στην καλύτερη περίπτωση, ο 28χρονος θα ξεκινήσει από την έκτη θέση, ενώ, εκτός από αυτό, σήμερα δεν ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την W08.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το γερμανικό μονοθέσιο ήταν καλύτερο συγκριτικά με τη Μαλαισία, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει χρόνο με τα πολύ μαλακά, γεγονός που σημαίνει ότι θα πρέπει να δουλέψει με τους μηχανικούς του, ώστε να βρει περισσότερο απόδοση για τις κατατακτήριες και τον αγώνα, με τη λογική να λέει ότι θα επικεντρωθεί σε αγωνιστικές ρυθμίσεις, μιας και θα πρέπει να κερδίσει θέσεις την Κυριακή.

 • Πάνος

  χαθηκε να σκασει στον χαμιλτον αυτο…

  • filip

   Είναι διαφορετικό το να εύχεται κανείς λιγότερη κακοτυχία (ή περισσότερη τύχη) για τον εαυτό του από το να εύχεται περισσότερη κακοτυχία στον αντίπαλό του.
   Δεν πηγαίνουν απαραίτητα μαζί αυτά τα δύο.
   Ενώ το πρώτο είναι απολύτως κατανοητό, το δεύτερο είναι το λιγότερο άκομψο.

  • Πάνος

   Δίκιο έχεις άλλα εύχομαι να αναζοπυρωθει το πρωτάθλημα και να μη λήξει από τώρα…

  • filip

   Οι περισσότεροι το ευχόμαστε :)

 • Mika

  Βαλτερι, ανεβασε το παιχνιδι σου λεμε!!!!!!