Ποινή πέντε θέσεων για τον Bottas

Σχετικά άρθρα

Τη δυσκολότερη περίοδο της καριέρας του περνά ο Valtteri Bottas, ψάχνοντας τρόπο για να γίνει και πάλι ανταγωνιστικός. Η απόδοση του Φινλανδού δεν είναι η αναμενόμενη μετά την καλοκαιρινή διακοπή, έχοντας ηττηθεί κατά κράτος από τον Lewis Hamilton, ο οποίος βέβαια χρειάζεται έναν δυνατό team-mate, ώστε να κόβει βαθμούς από τον Sebastian Vettel.

Αυτό μάλλον δεν πρόκειται να συμβεί στην Ιαπωνία, καθώς ο Bottas θα λάβει ποινή πέντε θέσεων στην εκκίνηση της Κυριακής, για μη προγραμματισμένη αλλαγή στο κιβώτιο ταχυτήτων. Στην καλύτερη περίπτωση, ο 28χρονος θα ξεκινήσει από την έκτη θέση, ενώ, εκτός από αυτό, σήμερα δεν ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την W08.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το γερμανικό μονοθέσιο ήταν καλύτερο συγκριτικά με τη Μαλαισία, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει χρόνο με τα πολύ μαλακά, γεγονός που σημαίνει ότι θα πρέπει να δουλέψει με τους μηχανικούς του, ώστε να βρει περισσότερο απόδοση για τις κατατακτήριες και τον αγώνα, με τη λογική να λέει ότι θα επικεντρωθεί σε αγωνιστικές ρυθμίσεις, μιας και θα πρέπει να κερδίσει θέσεις την Κυριακή.

ΠηγήFIA

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα