Ένα ανδρόγυνο από το Τέξας των ΗΠΑ πήρε αποζημίωση 42 εκατομμύρια δολάρια, μιας και τραυματίστηκαν σοβαρά, εξαιτίας επισφαλών επισκευών που έγιναν στο Honda Fit/Jazz τους.

Ο Matthew και η Marcia Seebachan, τον Δεκέμβριο του 2013, τράκαραν με έναν άλλον οδηγό. Ο Matthew παγιδεύτηκε μέσα στο Honda και υπέστη εγκαύματα τετάρτου βαθμού. Χρειάστηκε να περάσει τρία χρόνια στο νοσοκομείο προκειμένου να μπορέσει να”πατήσει στα πόδια του” και μόλις βγήκε, προσέλαβε τον δικηγόρο Todd Tracy, ο οποίος ανακάλυψε πως στο Honda του Matthew, το οποίο το αγόρασε μεταχειρισμένο, είχαν γίνει επισκευές στην οροφή του, λόγω ζημιών που προκάλεσε μια χαλαζόπτωση.

Ωστόσο, η εταιρία John Eagle Body Shop που επισκεύασε το μοντέλο, δεν έκανε καλά τη δουλειά της και δεν ακολούθησε τις οδηγίες της Honda αφού δεν συγκόλλησε την οροφή όπως έπρεπε, αλλά την κόλλησε με κόλα. Ο δικηγόρος ισχυρίστηκε πως η απόφαση αυτή ήταν καταλυτική για τον σοβαρό τραυματισμό του πελάτη του, μιας και αν η οροφή ήταν συγκολλημένη, τόσο δεν θα υποχωρούσε και δεν θα εγκλώβιζε τον Matthew στο εσωτερικό της καμπίνας, ο οποίος υπέστη τα σοβαρά εγκαύματα λόγω της πυρκαγιάς που προκλήθηκε από το σπάσιμο της δεξαμενής καυσίμου.