Ο Jan Hellesoee είναι διάσημος Δανός παρουσιαστής τηλεοπτικών προγραμμάτων και πριν μερικές ημέρες είχε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα που για μερικά εκατοστά δεν του στοίχισε τη ζωή.

Βλέπεις ο Hellesøe ενώ ταξίδευε με το Audi S7 του από την πόλη Σόντερμποργκ προς την Κοπεγχάγη, για λόγους που για την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστοί, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, με αποτέλεσμα αυτό να σφηνώσει κάτω από την καρότσα ενός φορτηγού.

Από τις φωτογραφίες βλέπεις πως η τύχη του χαμογέλασε πλατιά, μιας και για ελάχιστα εκατοστά, τα σίδερα της καρότσας δεν βρέθηκαν στο κεφάλι του. Ο ίδιος θέλησε να “το διασκεδάσει”, ανεβάζοντας στο προφίλ του στο Facebook τις συγκεκριμένες φωτογραφίες, φυσικά με την απαραίτητη selfie, έτσι για να μας δείξει πόσο τυχερός ήταν, ενώ στο κείμενο του υποστηρίζει πως έζησε επειδή οδηγεί ένα ακριβό αυτοκίνητο που του προσέφερε επιπλέον ασφάλεια σε σχέση με ένα φθηνότερο μοντέλο. Ο Δανός μάλιστα ζητά από το κράτος του να μειώσει τους φόρους στην αγορά αυτοκινήτου, προκειμένου ο καθένας να μπορεί να αγοράσει ένα “ακριβό και ασφαλές αυτοκίνητο”.