Η BMW στη φετινή SEMA παρουσίασε μια σειρά βελτιωμένων μοντέλων της.

1BMW M5 M Performance Parts

Ξεκινάμε με τα M Performance Parts της νέας M5, τα οποία θα είναι διαθέσιμα από την ερχόμενη άνοιξη. Ανάμεσά τους υπάρχει ένα carbon bodykit που αποτελείται από μπροστά spoiler, πλαϊνές ποδιές, αεροτομή και διαχύτη.

Τα M λογότυπα, οι αεραγωγοί και τα καλύμματα των καθρεπτών είναι και αυτά κατασκευασμένα από carbon, με την απόληξη της εξάτμισης να είναι από τιτάνιο και carbon. Επίσης συναντάμε carbon-κεραμικά φρένα, νέα πατάκια, νέο τιμόνι και το σύστημα M Performance Drive Analyzer.

2BMW 740e M Performance Parts

Ακολουθεί η 740e, η υβριδική έκδοση της Σειράς 7 που την δοκιμάσαμε πριν από μερικούς μήνες, με τη συγκεκριμένη να φορά αρκετά M Performance Parts, ενώ έχει δεχτεί την φροντίδα της BMW Individual στο εσωτερικό.

Συναντάμε νέο σπορ προφυλακτήρα με μαύρη γρίλια, carbon καπάκια καθρεπτών, ζάντες 21″, μπλε δαγκάνες, M Sport δίσκους, πλαϊνές ποδιές και αεροτομή. Στο εσωτερικό υπάρχουν κόκκινες Merino δερμάτινες επενδύσεις, μαύρα γυαλιστερά διακοσμητικά και το ηχοσύστημα Bowers & Wilkins.

3BMW 440i Gran Coupe M Performance

Η BMW παρουσιάζει επίσης και μια 4 Series Gran Coupe, που διαθέτει και αυτή αρκετά M Performance αξεσουάρ. Φέρει carbon splitter, μαύρη γυαλιστερή γρίλια, ζάντες 21″, carbon πλαϊνούς καθρέπτες και αεροτομή, και διπλές απολήξεις εξατμίσεων.

4BMW M3 30 Years American Edition

Η BMW M3 30 Years American Edition, όπως καταλαβαίνεις και από το όνομα, γιορτάζει τα 30στα γενέθλια της M3 στις ΗΠΑ. Βασίζεται στην M3 με το Competition Package, είναι βαμμένη στο Frozen Red II μεταλλικό χρώμα, έχει χρυσαφί ζάντες 19″ μπροστά και 20″ πίσω, M λωρίδες, CFRP οροφή και ειδικά γραφικά. Επίσης διαθέτει M Performance σπορ ρυθμιζόμενη ανάρτηση, carbon αεροτομή και εξάτμιση από τιτάνιο με M Performance carbon απολήξεις. Στο εσωτερικό υπάρχουν κόκκινες, λευκές, μπλε και μαύρες δερμάτινες επενδύσεις και ειδικά γραφικά.

Επίσης στο περίπτερο της BMW βρίσκεται και μια Χ3 εξοπλισμένη με αρκετά αξεσουάρ, όπως βάσεις μεταφοράς ποδηλάτων, δίχρωμες ζάντες κτλ.