Ειδικές εκδόσεις BMW κάνουν ντεμπούτο στη SEMA

Σχετικά άρθρα

Η BMW στη φετινή SEMA παρουσίασε μια σειρά βελτιωμένων μοντέλων της.

BMW M5 M Performance Parts

Ξεκινάμε με τα M Performance Parts της νέας M5, τα οποία θα είναι διαθέσιμα από την ερχόμενη άνοιξη. Ανάμεσά τους υπάρχει ένα carbon bodykit που αποτελείται από μπροστά spoiler, πλαϊνές ποδιές, αεροτομή και διαχύτη.

Τα M λογότυπα, οι αεραγωγοί και τα καλύμματα των καθρεπτών είναι και αυτά κατασκευασμένα από carbon, με την απόληξη της εξάτμισης να είναι από τιτάνιο και carbon. Επίσης συναντάμε carbon-κεραμικά φρένα, νέα πατάκια, νέο τιμόνι και το σύστημα M Performance Drive Analyzer.

BMW 740e M Performance Parts

Ακολουθεί η 740e, η υβριδική έκδοση της Σειράς 7 που την δοκιμάσαμε πριν από μερικούς μήνες, με τη συγκεκριμένη να φορά αρκετά M Performance Parts, ενώ έχει δεχτεί την φροντίδα της BMW Individual στο εσωτερικό.

Συναντάμε νέο σπορ προφυλακτήρα με μαύρη γρίλια, carbon καπάκια καθρεπτών, ζάντες 21″, μπλε δαγκάνες, M Sport δίσκους, πλαϊνές ποδιές και αεροτομή. Στο εσωτερικό υπάρχουν κόκκινες Merino δερμάτινες επενδύσεις, μαύρα γυαλιστερά διακοσμητικά και το ηχοσύστημα Bowers & Wilkins.

BMW 440i Gran Coupe M Performance

Η BMW παρουσιάζει επίσης και μια 4 Series Gran Coupe, που διαθέτει και αυτή αρκετά M Performance αξεσουάρ. Φέρει carbon splitter, μαύρη γυαλιστερή γρίλια, ζάντες 21″, carbon πλαϊνούς καθρέπτες και αεροτομή, και διπλές απολήξεις εξατμίσεων.

BMW M3 30 Years American Edition

Η BMW M3 30 Years American Edition, όπως καταλαβαίνεις και από το όνομα, γιορτάζει τα 30στα γενέθλια της M3 στις ΗΠΑ. Βασίζεται στην M3 με το Competition Package, είναι βαμμένη στο Frozen Red II μεταλλικό χρώμα, έχει χρυσαφί ζάντες 19″ μπροστά και 20″ πίσω, M λωρίδες, CFRP οροφή και ειδικά γραφικά. Επίσης διαθέτει M Performance σπορ ρυθμιζόμενη ανάρτηση, carbon αεροτομή και εξάτμιση από τιτάνιο με M Performance carbon απολήξεις. Στο εσωτερικό υπάρχουν κόκκινες, λευκές, μπλε και μαύρες δερμάτινες επενδύσεις και ειδικά γραφικά.

Επίσης στο περίπτερο της BMW βρίσκεται και μια Χ3 εξοπλισμένη με αρκετά αξεσουάρ, όπως βάσεις μεταφοράς ποδηλάτων, δίχρωμες ζάντες κτλ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η AC Schnitzer βελτιώνει την BMW X5 facelift

Ο βελτιωτικός οίκος AC Schnitzer παρουσιάζει το νέο bodykit που ετοίμασε για την ανανεωμένη BMW X5. Αυτό αποτελείται spoiler στον μπροστινό προφυλακτήρα, αεροτομή, φουσκώματα...

Η Renegade Design βελτιώνει τη νέα BMW Σειρά 5

Η Renegade Design είναι ένας βελτιωτικός οίκος με έδρα το Ντουμπάι και έχει προσφέρει ένα bodykit για τη νέα γενιά της BMW 5 Series. https://youtu.be/mJN_poHtpLs Το...

Ανανέωση για τις BMW 4 Series Gran Coupe και i4

Λίγους μήνες μετά την αποκάλυψη των ανανεωμένων 4-Series και M4, η BMW παρουσιάσει τις ανανεωμένες 4 Series Gran Coupe και i4. Τα αυτοκίνητα αποκτούν...