Είναι πολύ πιθανό να θέλεις να γίνεις κάτοχος του Ford GT και του Ford GT40, αλλά είναι κομματάκι δύσκολο να πραγματοποιήσεις την επιθυμία σου· το ξέρεις καλά πιστεύω. Αν είσαι τόσο φανατικός, υπάρχουν μερικοί τρόποι για να ικανοποιήσεις τη λατρεία σου, κι ένας από αυτός είναι τα ρολόγια που θα δεις στη συνέχεια.

Η Ford συνεργάστηκε με την Autodromo, προκειμένου να δημιουργηθούν αυτά τα πέντε ρολόγια. Τα σχέδια είναι πολύ όμορφα, αφού βασίζονται στα Ford GT και GT40. Τα τρία σχέδια προέρχονται από τις νίκες της εταιρείας στο Le Mans, το 1966, το 1967 και το 2016, ωστόσο υπάρχουν ακόμα δύο σχέδια αν δεν θέλεις κάτι άλλο, με την τιμή τους να διαμορφώνεται στα $695. Μάλιστα, υπάρχει κρύσταλλο ζαφειριού που είναι εξαιρετικά ανθεκτικό στις γρατσουνιές (θέλεις αντικείμενα σκληρότητας 8 στην κλίματα του Mohs για προκαλέσεις γρατσουνιές), ενώ ο μηχανισμός προέρχεται από την Seiko.

Τώρα, αν κατέχεις το Ford GT, τότε η εταιρεία σού δίνει την ευκαιρία να παραγγείλεις μια ειδική έκδοση του χρονογράφου, την οποία θα μπορέσεις να διαμορφώσεις σύμφωνα με τα γούστα σου. Επιπλέον, μπορείς να γράψεις τον αριθμό πλαισίου του αυτοκινήτου σου, με τα στοιχεία του ρολογιού να βασίζονται στο σασί του GT, ενώ τα κουμπιά με τα paddles του κιβωτίου. Φυσικά και χρησιμοποιεί ελβετικό μηχανισμό, είναι κατασκευασμένο από κεραμικό υλικό και ανοξείδωτο ατσάλι, ενώ κι εδώ υπάρχει κρύσταλλο ζαφειριού για να μείνει σαν καινούριο για χρόνια.