Το 2018 η έκδοση παραγωγής του Land Rover Discovery SVX

Σχετικά άρθρα

H Land Rover παρουσίασε στην έκθεση της Φρανκφούρτης, τον περασμένο Σεπτέμβριο, το Discovery SVX, και τότε το είχε περιγράφει ως πρωτότυπο. Στην έκθεση του Los Angeles, όμως, έφερε ένα αυτοκινήτου, το οποίο χαρακτηρίσει ως “Production Preview”, κάτι που σημαίνει ότι η έκδοση παραγωγής θα διαθέτει ελάχιστες διαφορές. Αυτή ανακοινώθηκε ότι θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή εντός του 2018.

Η σκληροτράχηλη έκδοση του Discovery είναι δημιουργία του τμήματος Special Vehicle Operations (SVO) της βρετανικής μάρκας, και σύμφωνα με τον επικεφαλής του τμήματος, John Edwards, είναι “κάτι ανάμεσα από ένα όχημα για το Paris-Dakar και το Camel Trophy”.

Η σκληροτράχηλη εκτός δρόμου έκδοση του μοντέλου φορά τον 5,0-λίτρων V8 κομπρεσοράτο κινητήρα απόδοσης 525 ίππων με 625 Nm ροπής. Οι ζάντες είναι διαστάσεων 20″ με ελαστικά Goodyear Wrangler all-terrain 275/55 , με το αυτοκίνητο να εφοδιάζεται με τα συστήματα Hydraulic Active Roll Control, Terrain Response 2, Hill Descent Control, Electronic Traction Control και All-Terrain Progress Control.

Αισθητικά διαθέτει πιο άγριο bodykit με μεγάλες προστατευτικές ποδιές στον εμπρός και πίσω προφυλακτήρα, ράγες οροφής, LED φώτα στην οροφή, και νέες ζάντες με εκτός δρόμου ελαστικά. Στο πίσω μέρος υπάρχουν δύο γάντζοι ρυμούλκησης, και διπλές απολήξεις της εξάτμισης, ενσωματωμένες στον προφυλακτήρα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η JLR προσλαμβάνει 250 ηλεκτρολόγους μηχανικούς

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Jaguar Land Rover (JLR) έκανε γνωστό πως επιβραδύνει την μετάβασή της στην ηλεκτροκίνηση, προσφέροντας περισσότερα plug-in υβριδικά. Ωστόσο, σήμερα, η βρετανική...

Στην Αγγλία το εργοστάσιο μπαταριών της Tata, το μεγαλύτερο της Ευρώπης

Ο όμιλος Tata ανακοίνωσε σήμερα ότι ξεκινά άμεσα την κατασκευή του μεγαλύτερου εργοστασίου μπαταριών ηλεκτρικών οχημάτων της Ευρώπης. Αυτό θα βρίσκεται στο Gravity Smart Campus...