Από 44.350 ευρώ το Opel Insignia GSi

Σχετικά άρθρα

Η Opel ανακοίνωσε πως το Insignia GSi είναι πλέον διαθέσιμο στην Ελλάδα με τιμή εκκίνησης από 44.350 ευρώ.

Κάτω από το καπό συναντάμε τον 2,0-λιτρο turbo κινητήρα απόδοσης 260 ίππων με 400 Nm ροπής. Ο κινητήρας συνδυάζεται με 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, με την κίνηση να περνά σε όλους τους τροχούς, έχοντας και σύστημα torque vectoring. Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 7,3 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 250 χλμ/ώρα.

Το μοντέλο αντικαθιστά πρακτικά την προηγούμενη γενιά του Opel Insignia OPC, όντως 160 κιλά ελαφρύτερο και διαθέτει σπορ παρουσιαστικό με νέους προφυλακτήρες, αεροτομή ζάντες 20″, φρένα της Brembo και ελαστικά Michelin Pilot Sport 4 S. Στο εσωτερικό υπάρχουν σπορ κλιματιζόμενα καθίσματα με λειτουργία μασάζ και ρυθμιζόμενα πλαϊνά μαξιλάρια, μαύρη επένδυση ουρανού και αλουμινένια πεντάλ. Παρά την μειωμένη ιπποδύναμη σε σχέση με το Insignia OPC, η Opel τονίζει πως το Insignia GSi είναι ταχύτερο στο Nurburgring από το OPC κατά 12 δευτερόλεπτα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Κλειστή μέχρι την 1η Μαΐου η σήραγγα “Μαλακάσι Α” της Εγνατίας Οδού

Η σήραγγα στην Κατάρα, "Μαλακάσι Α", παρόλο που δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα στατικότητας, θα παραμείνει κλειστή μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη, 1η Μαΐου, προκειμένου να...