Υπηρεσία κοινής χρήσης αυτοκινήτων στην Ιαπωνία από την Nissan

Σχετικά άρθρα

Στο πλαίσιο του Nissan Intelligent Mobility, η Nissan θα εισαγάγει την υπηρεσία κοινής χρήσης αυτοκινήτων στην Ιαπωνία. Η υπηρεσία, που ονομάζεται e-share mobi, θα ξεκινήσει στις 15 Ιανουαρίου του 2018 και αρχικά θα είναι διαθέσιμη με το νέο Leaf, αλλά και με το Nissan Note e-Power.

Η υπηρεσία θα επιτρέψει στο Ιαπωνικό κοινό να γνωρίσει τις αυτόνομες τεχνολογίες οδήγησης της Nissan και σε πρώτη φάση θα είναι διαθέσιμη σε περίπου 30 σταθμούς σε Tokyo, Kanagawa, Shizuoka, Osaka, Hyogo, Kyoto, Shiga, Nara, Wakayama, καθώς και σε άλλες περιφέρειες, με στόχο να επεκταθεί σε όλη την επικράτεια της Ιαπωνίας.

Το e-share mobi δεν θα χρεώνει μηνιαία συνδρομή μέλους και καμία πρόσθετη χρέωση με βάση την διανυθείσα απόσταση. Τα εγγεγραμμένα μέλη θα μπορούν επίσης να επωφεληθούν εκπτώσεων στις ενοικιάσεις οχημάτων της Nissan, ενώ θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν την άδεια οδήγησης και ως κάρτα μέλους, εξαλείφοντας την ανάγκη να έχουν μαζί τους μια ξεχωριστή κάρτα.

Τα οχήματα θα καθαρίζονται σε καθημερινή βάση, ενώ οι χρήστες θα έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες πλοήγησης και σε συνιστώμενα δρομολόγια, μέσω τηλεφώνου από εξειδικευμένο πάροχο. Κάθε όχημα θα διαθέτει ενσωματωμένη κάρτα ETC για την πραγματοποίηση αυτόματης πληρωμής στα διόδια του οδικού δικτύου.

Το e-share mobi είναι μια κοινή επιχείρηση μεταξύ της Nissan και της Nissan Car Rental Solutions Co.Ltd. Η συγκεκριμένη υπηρεσία χρησιμοποιεί το Smart Oasis Carsharing, μια πλατφόρμα υπηρεσιών κινητικότητας που παρέχεται από την Nihon Unisys, η οποία έχει αποδεδειγμένο ιστορικό στις υπηρεσίες κοινής χρήσης αυτοκινήτων.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Nissan μειώνει τις εκτιμήσεις κερδών της

Η Nissan μείωσε κατά 14,5% τις εκτιμήσεις για τα ετήσια λειτουργικά της κέρδη της, επικαλούμενη χαμηλότερες από τις αναμενόμενες πωλήσεις αυτοκινήτων λόγω "γήρανσης" των...

Επίσημο: Nissan Qashqai facelift

Έχουν περάσει τρία χρόνια από το εμπορικό λανσάρισμα της τρίτης γενιάς του Qashqai και σήμερα η Nissan αποκάλυψε το facellit του δημοφιλέστατου ιαπωνικού μοντέλου,...