Και ο Magnussen στις 24 ώρες της Daytona

Σχετικά άρθρα

Μένουν κάτι παραπάνω από τρεις μήνες για να ξεκινήσει η νέα σεζόν της Formula 1, ωστόσο υπάρχουν κι άλλες κατηγορίες για να ικανοποιήσεις τη δίψα σου για αγωνιστική δράση. Οι 24 ώρες της Daytona είναι προγραμματισμένες για τις 27-28 Ιανουαρίου, και μέχρι στιγμής ξέρουμε ότι θα πάρουν μέρος οι Fernando Alonso και Lance Stroll.

Οι δύο αυτοί οδηγοί της Formula 1 δεν είναι οι μόνοι που θα συμμετάσχουν, καθώς ο Kevin Magnussen γίνεται ο τρίτος πιλότος που θα δώσει το παρών. Ο Δανός θα αγωνιστεί για την Action Express Racing, οδηγώντας την Cadillac DPi-V.R. Η είδηση δεν είναι ακόμα επίσημη, όμως ο manager της ομάδας, Gary Nelson, στην ουσία επιβεβαιώνει τη συμμετοχή με τα λεγόμενά του.

Θα πω μια φράση που χρησιμοποιούν οι πολιτικοί:«Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω ή να διαψεύσω αυτό που μου ρωτήθηκε». Θα πω αυτό: είναι τιμή μας να μιλάμε για το συγκεκριμένο θέμα.

Μετά από αυτό, θα πρέπει να περιμένουμε την επισημοποίηση τις επόμενες μέρες.

ΠηγήRacer

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

O Sebastian Vettel ολοκλήρωσε με επιτυχία τις δοκιμές με την Porsche 963

Ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Sebastian Vettel, ολοκλήρωσε με επιτυχία τις δοκιμές με την Porsche 963 στο Motorland Aragon. https://youtu.be/9oOzlTadOak?si=0AApRaqg46XZn85F Ο Γερμανός συμπλήρωσε...