Το πρώτο τρέιλερ της σειράς του Netflix για τη ζωή του Ayrton Senna

Σχετικά άρθρα

Ανήμερα της τραγικής επετείου του θανάτου του Ayrton Senna, το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer της σειράς ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει για τη ζωή του θρύλου της F1. Η σειρά ονομάζεται Senna, θα αποτελείται από έξι επεισόδια και θα προβληθεί αργότερα φέτος, με το Netflix να μην ανακοινώνει την ακριβή ημερομηνία.

Το teaser trailer δείχνει στιγμιότυπα από τη ζωή του Βραζιλιάνου θρύλου της Formula 1, με φόντο τη συναισθηματική του νίκη στο Grand Prix της Βραζιλίας το 1991. Μέχρι εκείνη την εποχή, ο Senna είχε κατακτήσει τα δύο -από τα τρία- παγκόσμια πρωταθλήματα στην F1, αλλά δεν είχε κερδίσει ποτέ τον αγώνα της πατρίδας του.

Με τα οράματα της νιότης και της καριέρας του να αναβοσβήνουν στο γείσο του εμβληματικού κίτρινου κράνους του, το τρέιλερ μας δείχνει τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια αυτού του αγώνα. Τελειώνει με τις κραυγές νίκης του, που αποτυπώθηκαν περίφημα κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης του αγώνα καθώς έπαιρνε την καρό σημαία.

Ο 29χρονος Βραζιλιάνος ηθοποιός Gabriel Leone υποδύεται τον τρεις φορές (1988, 1990, 1991) παγκόσμιο πρωταθλητή, με τον Vicente Amorim, γνωστός για τις ταινίες Santo (2012), A Princesa da Yakuza (2021) και Motorrad (2017), να υπογράφει τη σκηνοθεσία της σειράς.

Σε αυτή πρωταγωνιστούν επίσης ο Matt Mella ως Alain Prost και η Pamela Tome ως η κοπέλα του Senna, Xuxa. Σύμφωνα με το Netflix, η σειρά είναι μια φανταστική αφήγηση της ιστορίας της ζωής του τόσο πίσω από το τιμόνι όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Την παραγωγή για το Netflix έχει αναλάβει η Gulane και η ιστορία ξεκινά νωρίς στην αγωνιστική του καριέρα, όταν ο Senna αγωνίστηκε στη Formula Ford και μας οδηγεί μέχρι το τέλος. Πιο συγκεκριμένα, η σειρά καλύπτει τη ζωή του Senna από τη μετακόμισή του στην Αγγλία, στην αρχή της αγωνιστικής του καριέρας, στις αρχές της δεκαετίας του 1980, μέχρι το θάνατό του στο GP του Σαν Μαρίνο το 1994.

Ο Leone έχει πρωταγωνιστήσει στη σειρά Dom, η οποία ήταν η πρώτη βραζιλιάνικη παραγωγή για το Amazon Prime, ενώ έχει παίξει σε τηλεοπτικές σειρές του βραζιλιάνικου τηλεοπτικού σταθμού Globo, όπως το Verdades Secretas (2015-21), το Velho Chico (2016), το Um Lugar ao Sol (2021-22), το Carcereiros (2018) και το Onde Nascem os Fortes (2018).

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ο Hamilton έχει περιουσία 350 εκατ. λιρών

O Lewis Hamilton είναι ο 35ος πλουσιότερος άνθρωπος στο Ηνωμένο Βασίλειο, με την περιουσία του να ανέρχεται στα 350 εκατ. λίρες, σύμφωνα με την...

Ποινή τριών θέσεων στον Oscar Piastri

Ο Oscar Piastri πήρε ποινή τριών θέσεων από τους αγωνοδίκες της επειδή κατά τη διάρκεια των κατατακτηρίων του Grand Prix της Emilia-Romagna εμπόδισε τον...