Δες όλες τις λεπτομέρειες της Lamborghini Urus

Σχετικά άρθρα

Στις αρχές του μήνα η Lamborghini παρουσίασε την Urus, το πρώτο super SUV του κόσμου, με το οποίο σκοπεύει να πάρει τον τίτλο του ταχύτερου SUV στο Nürburgring από την Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio.

Οι πρώτες παραδόσεις του αυτοκινήτου θα ξεκινήσουν την άνοιξη του 2018, με την τιμή της να ξεκινάει από τα €171.429 στην Ευρώπη (χωρίς φόρους), τα €168.852 στην Ιταλία (χωρίς φόρους), τις 131.500 λίρες στην Αγγλία (χωρίς φόρους), τα 200.000 δολάρια στην Αμερική (χωρίς φόρους), τα 3.130.000 RMB στην Κίνα (με φόρους) και τα 25.740.000 yen στην Ιαπωνία (χωρίς φόρους).

Παρόλα αυτά, οι πρώτες έφτασαν στις αντιπροσωπείες της ιταλικής εταιρίας, και στο παραπάνω video μπορείς να δεις λεπτομερώς όλες τις σχεδιαστικές ιδιαιτερότητες της, καθώς και το εσωτερικό της. Όλες τις πληροφορίες σχετικά με αυτήν μπορείς να διαβάσει εδώ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Την Τετάρτη η παρουσίαση της plug-in υβριδικής Lamborghini Urus

Την ερχόμενη Τετάρτη 24 Απριλίου η Lamborghini θα παρουσιάσει την plug-in υβριδική έκδοση της Urus που διαθέτει επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα, με την θύρα φόρτισης...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...