Η Hyundai αποκάλυψε την πρώτη φωτογραφία του εσωτερικού του νέου Veloster. Παρότι αυτή είναι σκίτσο, διακρίνεται ο νέος ασύμμετρος οδηγοκεντρικός σχεδιασμός με μεγάλη οθόνη αφής στο κέντρο της κονσόλας, διπλές ποτηροθήκες στο κεντρικό τούνελ και τριάκτινο κοφτό σπορ τιμόνι.

Η δεύτερη γενιά του Hyundai Veloster θα διατηρήσει το επαναστατικό concept των θυρών του, έχοντας 3-θυρη διάταξη από την πλευρά του οδηγού και 5-θυρη από αυτή του συνοδηγού. Ο σχεδιασμός του αναμένεται να έχει εξελικτικό χαρακτήρα, καθώς θα συνεχίσει να υπάρχει το έντονα κεκλιμένο τελείωμα της οροφής, όπως επίσης και η κεντρικά τοποθετημένη εξάτμιση.

Θα βασίζεται στο πάτωμα του νέου i30, κάτι που σημαίνει ότι θα διαθέτει ελαφρώς μεγαλύτερο μεταξόνιο, χαρίζοντας έτσι καλύτερους χώρους για τους επιβάτες. Επιπλέον, οι αναλογίες του θα είναι διαφορετικές, με το Veloster να έχει μια πιο μεγάλη και φαρδιά σιλουέτα, καθιστώντας το πιο δυναμικό.

Το μοντέλο δεν θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη, καθώς θα είναι διαθέσιμο μόνο στην Αμερική και στην Κορέα. Τέλος, μηχανικά το Veloster Turboo θα κινείται με τον 1.600άρη turbo κινητήρα, απόδοσης 201 ίππων, το Veloster N με τον κινητήρα του i30 N, απόδοσης 250 και 275 ίππων, ενώ για entry-level ίσως τοποθετηθεί ο 2,0-λιτρος ατμοσφαιρικός του Elantra GT με 165 άλογα.