To VW Jetta δεν θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη

Σχετικά άρθρα

Η Volkswagen παρουσίασε στην έκθεση του Detroit το ολοκαίνουριο Jetta, το οποίο θα κυκλοφορήσει στην αγορά της Αμερικής τους ερχόμενους μήνες, για να ακολουθήσει η αντίστοιχη της Κίνας, με όνομα Sagitar.

Αν, όμως, σκεφτόσουν την αγορά του, θα σε ενημερώσω ότι η γερμανική εταιρία ανακοίνωσε ρητά ότι δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει στους δρόμους της Ευρώπης. Η Volkswagen δεν ανακοινώνει τον λόγο που πήρε αυτή την απόφαση, αλλά με τις διαστάσεις του να μην διαφέρουν πολύ από το Passat, καθώς και η ολοένα φθίνουσα αγορά των sedan η απόφαση φαντάζει λογική.

Σύμφωνα με την Volkswagen, η αγορά των Η.Π.Α. είναι η πιο σημαντική για το Jetta, καθώς εκεί έχει πουλήσει συνολικά περίπου 3,2 εκατ. αυτοκίνητα.

Bonus! Δες και δύο renderings φωτογραφίες του νέου Jetta σε GLI και R εκδόσεις, δημιουργίας X-Tomi.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Volkswagen ID.Code Concept

Η Volkswagen στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το ID.Code Concept, ένα νέο πρωτότυπο SUV που μας δείχνει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που θα έχουν...

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...