Η Chevrolet παρουσίασε πριν ένα χρόνο την δυνατότερη έκδοση της Camaro, την ZL1 1LE, με την σκληροπυρηνική έκδοση της Camaro να έχει σημειώσει χρόνο 7:16.04 στη Πράσινη Κόλαση. Ο χρόνος αυτός είναι ταχύτερος κατά 13,56 δευτερόλεπτα από την “απλή” έκδοση της Camaro ZL1, η οποία έχει πετύχει 7:29.6, καθιστώντας την, τη πιο γρήγορη Camaro που έχει κατασκευάσει η αμερικάνικη εταιρία.

Η τελευταία, όμως, φαίνεται να βάζει ακόμα πιο ψηλά τον πήχη θέλοντας να ρίξει και άλλο τον χρόνο της Camaro, σπάζοντας το “φράγμα” των 7 λεπτών στο Nordschleife. Η Chevrolet δουλεύει σκληρά για αυτό, με τον επικεφαλής του προγράμματος, Al Oppenheiser, να πιστεύει ότι το αυτοκίνητο “έχει κι άλλα να δώσει”, τονίζοντας:

Ποιος είπε ότι πιάσαμε ταβάνι; Το κάναμε προς το παρόν. Εξετάζουμε drag πακέτα για τον δρόμο, κοιτάμε κάθε πιθανή ιπποδύναμη που θα χωρέσει στο αυτοκίνητο, προσπαθούμε να μείνουμε στην κορυφή. Αυτός είναι ένας πολύ ασαφής τρόπος να πούμε ότι ακόμα “παίζουμε”. Υπάρχει περιθώριο για παιχνίδι στην κατηγορία.

Τέλος, ο Oppenheiser μίλησε για drag πακέτα για τον δρόμο, εκφράζοντας τον σεβασμό και θαυμασμό για αυτό που έκανε η Dodge με το Challenger SRT Demon. Αυτό ίσως σημαίνει ότι μπορεί να δούμε κάτι αντίστοιχο στο μέλλον.