To Ίδρυμα Σ. Νιάρχος δώρισε στο ΕΚΑΒ ασθενοφόρα Peugeot Boxer

Σχετικά άρθρα

H ελληνική αντιπροσωπεία της Peugeot -εταιρεία μέλος του Ομίλου Συγγελίδη- έχει ξεκινήσει την παράδοση των ασθενοφόρων Peugeot Boxer, δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος προς το ΕΚΑΒ.

Πιο συγκεκριμένα, έχει ολοκληρωθεί η παράδοση όλων των Κινητών Μονάδων και θερμοκοιτίδων καθώς και μέρους των υπολοίπων ασθενοφόρων, ενώ η συνολική παράδοση θα έχει ολοκληρωθεί εντός του Φεβρουαρίου.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Peugeot ανταποκρίθηκε σε όλα τα αιτήματα και τις βελτιώσεις που ζητήθηκαν από τα αρμόδια όργανα του ΕΚΑΒ, έτσι ώστε να επιτύχει την απόλυτη ικανοποίηση των πληρωμάτων. Επίσης, η Peugeot έχει ολοκληρώσει την πανελλαδική εκπαίδευση των πληρωμάτων του ΕΚΑΒ στον χειρισμό των νέων οχημάτων.

Ο Όμιλος Συγγελίδη παρέχει για τα δύο πρώτα χρόνια ζωής των οχημάτων, δωρεάν την προληπτική τους συντήρηση στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της γαλλικής εταιρίας.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...