H ελληνική αντιπροσωπεία της Peugeot -εταιρεία μέλος του Ομίλου Συγγελίδη- έχει ξεκινήσει την παράδοση των ασθενοφόρων Peugeot Boxer, δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος προς το ΕΚΑΒ.

Πιο συγκεκριμένα, έχει ολοκληρωθεί η παράδοση όλων των Κινητών Μονάδων και θερμοκοιτίδων καθώς και μέρους των υπολοίπων ασθενοφόρων, ενώ η συνολική παράδοση θα έχει ολοκληρωθεί εντός του Φεβρουαρίου.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Peugeot ανταποκρίθηκε σε όλα τα αιτήματα και τις βελτιώσεις που ζητήθηκαν από τα αρμόδια όργανα του ΕΚΑΒ, έτσι ώστε να επιτύχει την απόλυτη ικανοποίηση των πληρωμάτων. Επίσης, η Peugeot έχει ολοκληρώσει την πανελλαδική εκπαίδευση των πληρωμάτων του ΕΚΑΒ στον χειρισμό των νέων οχημάτων.

Ο Όμιλος Συγγελίδη παρέχει για τα δύο πρώτα χρόνια ζωής των οχημάτων, δωρεάν την προληπτική τους συντήρηση στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της γαλλικής εταιρίας.

 • Bon Viveur

  Αν και στην Ελλάδα όταν είναι κάποιος πατριώτης θεωρείται, φασίστας, Χρυσή Αυγή, ακροδεξίος, ηλίθιος κ.ο.κ. ευτυχώς που υπάρχουν και αυτοί και βουλώνουν καμία τρύπα απο αυτές που αφήνουν αυτοί που τους βρίζουν.

  • Mikoyan Gurevic

   Με το αζημίωτο φυσικά… Φορολογικές απαλλαγές κτλ. Δεν το κάνουν για την ψυχή της μάνας τους. Θέλεις δεν θέλεις είναι η πραγματικότητα. Οι δωρεές αυτές του είδους δίνουν τεράστιες φορολογικές απαλλαγές στους δωρητές. Γίνεται εδώ και δεκάδες χρόνια σε όλες τις Καπιταλιστικές χώρες. Όσο στυγνό και αν ακούγεται.

  • Bon Viveur

   Μακάρι να το έκαναν κι άλλοι και εννοείται να είχαν τις ανάλογες απαλλαγές.
   Αν και ξέρω προσωπικά παραδείγματα που δίνουν μέχρι και χαρτί Α4 γιατί τους παρακαλάει το λιμενικό για παράδειγμα… χωρίς φοροαπαλλαγή.

  • εγω παντως βλεπω πως πισω απο καθε μεγαλη αγορα δημοσιων οχηματων(οκ εδω μιλαμε για δωρεα)…..ειναι ο Συγγελιδης…..τυχαιο ???

  • Bon Viveur

   Δεν τον ξέρω τον κύριο, άρα δεν έχω ιδέα να σου πω. 🙂

  • Anestis Genk

   εσύ βλέπεις παραπάνω απ΄όσα πρέπει με φαίνεται :P

  • Mike

   Το ίδρυμα Νιάρχος πληρώνει και έκανε διαγωνισμό για το συγκεκριμένο.
   Για τον Συγγελίδη να πούμε για τα Xara της αστυνομίας επί ΠΑΣΟΚ

  • to εγραψα στην παρενθεση…….δεν μου βγαινει απο το μυαλο οτι θα εχει παιχτει παρασκηνιο !!! :-)
   να συμπληρωσω και τα JEEP…και δεν ειμαι απολυτα σιγουρος για τα χιουνται !! :-)

 • SAMURAI-66

  Καταντια ενος εθνους που πληρωνε χρυσα τα χρονια εργασιας του με σκοπο να παρει μια αξιοπρεπη συνταξη και να εχει συστημα υγειας φυσιολογικο…που βολεμενοι πονηροι τυποι λοβερδου-γεωργιαδη βαυκαλιζονται που το διελυσαν αλλα και εδω ειναι το απιθανο αστειο εξακολουθουν αυτους τους αθλιους που η θεση τους ειναι στην φυλακη το λιγοτερο να τους ψηφιζουν οι ανοητοι πολιτες…χωρις αναγκη .
  Και σημερα χαιρεται με την ενος επιχειρηματια που τον βλεπει σαν μανα εξ ουρανου για την πραξη του…..δυστυχως ειμαστε αξιοι της μοιρας μας!!

  • Mikoyan Gurevic

   Έτσι λειτουργεί ο Καπιταλισμός. Το Ε.Σ.Υ. άρχισαν να το διαλύουν από την Δεύτερη διακυβέρνηση της ΝΔ συστηματικά. Ο στόχος φυσικά ήταν και είναι να εξυπηρετούν τα συμφέροντα των ιδιωτών απαξιώνοντας τον Δημόσιο χαρακτήρα της Υγείας, ούτως ώστε να πουληθούν τα Νοσοκομεία σε ιδιώτες και να στρέφεται επί πληρωμή ο πολίτης στους ολιγάρχες. Για χρόνια ήταν ανταποδοτικό το Δημόσιο στην υγεία, αλλά η έλλειψη πολιτικής βούλησης και η υπέρμετρη συνταγογράφηση από τους συνεργαζόμενους ιατρούς έφερε τα σημερινά αποτελέσματα. Όλα με δόλο.

 • laundry machine