Παρανάλωμα του πυρός μια Alpine A110 στα γυρίσματα του Top Gear

Σχετικά άρθρα

Με τη νέα σεζόν του Top Gear να έρχεται σύντομα στις οθόνες μας, κατά την διάρκεια γυρισμάτων ενός εκ των επεισοδίων ο Chris Harris, έχοντας στο διπλανό κάθισμα τον Eddie Jordan, οδηγούσε την περασμένη Δευτέρα τη νέα Alpine A110, σε ένα κλειστό στην κυκλοφορία κομμάτι της ειδικής διαδρομής No.17 (Col de Braus) του Ράλι Monte Carlo.


Σύμφωνα με τον Harris, ξαφνικά άναψε το λαμπάκι του κινητήρα, και σε μόλις 4 λεπτά το αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες, με τον ίδιο να δηλώνει:

Συνειδητοποίησα ότι έπρεπε να βγω έξω από το αυτοκίνητο όταν άνοιξα την πόρτα και είδα τις φλόγες να φτάνουν ως το χέρι μου. Δυστυχώς, το αυτοκίνητο καταστράφηκε. Πάντα λυπάμαι όταν βλέπω ένα τόσο όμορφο αυτοκίνητο να καταστρέφεται.

ενώ ο -πάντα- εκκεντρικός Jordan τόνισε:

Κάνοντας την ειδική αυτή ήταν ένα όνειρό μου που έγινε πραγματικότητα. Το αυτοκίνητο ήταν εκπληκτικό, τόσο ελαφρύ. Κυριολεκτικά χόρευε στο βουνό και ο Chris το οδηγούσε καταπληκτικά. Κρίμα που δεν ολοκληρώσαμε τη δοκιμή. Αλλά αυτά συμβαίνουν.

Τέλος, θέση πήρε και η Alpine, με εκπρόσωπο της να αναφέρει τα εξής:

Η Alpine ερευνά τις αιτίες αυτού του συμβάντος. Προληπτικά έχουμε παγώσει προσωρινά όλες τις δραστηριότητες που αφορούν στην οδήγηση αυτοκίνητων προ-παραγωγής. Αναμένουμε τη λεπτομερή διάγνωση των αιτίων και τη λήψη όλων των απαραίτητων προληπτικών μέτρων.

Ευτυχώς, και οι δύο Βρετανοί είναι καλά στην υγεία τους. Θα δούμε λες τα πλάνα στη νέα σεζόν;

ΠηγήTelegraph

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...