Μαζί με την ανακοίνωση από την Seat του ονόματος Tarraco για το νέο μεγάλο SUV της, έδωσε παράλληλα και την πρώτη teaser φωτογραφία του, που μας έδειχνε το μπροστά μέρος. Πριν λίγη ώρα, όμως, διέρρευσε η παραπάνω φωτογραφία που μας αποκαλύπτει πλήρως το μοντέλο της ισπανικής εταιρίας.

Το νέο Seat Tarraco βασίζεται στην MQB A2 πλατφόρμα του VW group, και θα είναι το μεγαλύτερο αυτοκίνητο της ισπανικής εταιρίας, όντας και η ναυαρχίδα της. Θα προσφέρεται σε 5-θέσια ή 7-θέσια διάταξη, και αναμένεται να έχει μεταξόνιο στα 2.791 χλστ., όμοιο με αυτό του Skoda Kodiaq. Τo Seat Tarraco θα λανσαριστεί στα τέλη του τρέχοντος έτους.

 • Μάνος Μαμαλάκης

  Tarracoυλο στην κατηγορία δηλαδή. Αρμονική σχεδίαση, αλλά δεν ενθουσιάζει τόσο.

 • tcdrifter

  Επιτέλους ένα SEAT Που ξεφεύγει λίγο απο την (βαρετή) πεπατημένη στο μπροστά μέρος. Αυτή η 3D σχεδίαση με τη μάσκα να βγαίνει προς τα έξω και τα φώτα να τραβιούνται προς τα πίσω θα μου άρεσε να εφαρμοστεί και σε άλλα μοντέλα. Ένας απο τους λόγους που δεν τραβάει το ATECA π.χ. θεωρώ πως είναι η βαρετή προβλέψιμη σχεδίαση του. Και ένας λόγο που το Ibiza θα πάει καλύτερα εκτός οτι είναι καλό αμάξι είναι και η λίγο πιο τολμηρή σχεδίαση. Αλλά το Tarraco το πάει ένα βήμα παρακάτω και νομίζω πρέπει να το συνεχίσουν προς τα εκεί..

 • MikeLamar

  Μου αρέσει, είναι ίσως το πιο ωραίο Seat.

 • Smartass

  Στην φωτογραφία τι παρουσιάζεται – διαφημίζεται:
  Το Seat Tarraco ή η πλατφόρμα MQB και ξερό ψωμί;
  :D