Το Volkswagen I.D. Vizzion Concept έχει ολόγραμμα στο εσωτερικό

Σχετικά άρθρα

H Volkswagen την επόμενη εβδομάδα στο περιθώριο της έκθεσης της Γενεύης, θα παρουσιάσει το I.D. Vizzion, ένα ακόμη αμιγώς ηλεκτρικό πρωτότυπο της οικογένειας I.D.

https://youtu.be/w_n4ulfA9is

Όπως θα δεις στο νέο teaser video που έδωσε η εταιρία, στο εσωτερικό του θα υπάρχει ένα ολόγραμμα, ενώ όντως εντελώς αυτόνομο, δεν διαθέτει τιμόνι και πεντάλ.

https://www.youtube.com/watch?v=dehhleTBvHQ

To Vizzion είναι πολύ μεγαλύτερο σε διαστάσεις από το Passat, μιας και το μήκος του φτάνει τα 5,11 μέτρα. Διαθέτει έναν ηλεκτροκινητήρα 306 ίππων (225 kW), έχοντας τελική ταχύτητα 180 χ΄κμ/ώρα. Ο κινητήρας αντλεί ενέργεια από μια μπαταρία ιόντων λιθίου 111 kWh, που δίνει αυτονομία 665 χλμ στο αυτοκίνητο.

Θα περάσει στη παραγωγή μετά το 2020, με το πρώτο I.D μοντέλο της Volkswagen να κυκλοφορήσει στην αγορά το 2020 και θα ακολουθήσουν 4 ακόμη αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα που θα κατασκευάζονται πάνω στην MEB πλατφόρμα.

Στόχος της είναι να πουλά 1 εκατ. ηλεκτρικά αυτοκίνητα ετησίως από το 2025, και γι’αυτό το λόγο δημιούργησε τμήμα για τα μελλοντικά της ηλεκτρικά αυτοκίνητα, ενώ ανακοίνωσε πως θα επενδύσει 34 δισ. ευρώ σε βάθος πενταετίας, ώστε να γίνουν οι κατάλληλες επενδύσεις και να μεταμορφωθεί ο όμιλος σε ηγέτη των ηλεκτρικών και των αυτόνομων οχημάτων.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...