Έκθεση Γενεύης 2018: Eadon Green Zeclat

Σχετικά άρθρα

Η Eadon Green μετά το Black Cuillin που παρουσίασε στην έκθεση της Γενεύης την περσινή χρονιά, φέτος έφερε στην ίδια έκθεση το Zeclat.

Κίνηση παίρνει από έναν V8 6,2-λίτρων ατμοσφαιρικό κινητήρα απόδοσης 480 ίππων με 630 Nm ροπής, με τα 0-96 χλμ/ώρα να τα κάνει σε 3,6 δευτερόλεπτα. Βασίζεται στην τωρινή γενιά της Chevrolet Corvette (C7), έχοντας ωστόσο μια ρετρό και συνάμα φουτουριστική σχεδίαση. Έχει κατανομή βάρους 50:50, φέρει ηλεκτρονικό μπλοκέ διαφορικό, launch control και στο εσωτερικό υπάρχουν δερμάτινες επενδύσεις, carbon διακοσμητικά, μαύρες γυαλιστέρες και αλουμινένιες επιφάνειες, head-up display και συμβατότητα με Apple CarPlay and Android Auto.

Ο κινητήρας συνδυάζεται είτε με 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, είτε με 7-τάχυτο χειροκίνητο με Active Rev Match, με τον οδηγό να μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε πέντε προγράμματα λειτουργίας (Weather Mode, ECO Mode, Tour Mode, Sport mode και Track Mode).

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...