H Alpina κάνει τα μαγικά της στη νέα X4

Σχετικά άρθρα

Στο περίπτερο της στην έκθεση της Γενεύης, η Alpina έχει τη νέα XD3 και δίπλα της την XD4, η οποία αποτελεί την πρόταση της για την νέα BMW X4. Μέχρι την παρουσίαση της νέας X3 M, αυτή αποτελεί την πιο sport πρόταση του μοντέλου, καθώς μηχανικά διαθέτει τον 3,0-λιτρο diesel εξακύλινδρο κινητήρα απόδοσης 388 ίππων με 770 Nm ροπής, διαθέσιμα από τις μόλις 1.750 σ.α.λ. Για τα 0-100 χλμ/ώρα χρειάζεται 4,6 δευτερόλεπτα, με τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 266 χλμ/ώρα, με την κίνηση να μεταφέρεται μέσω ενός αυτόματου οκτατάχυτου κιβωτίου Steptronic.

Υπάρχει και η βενζινοκίνητη έκδοση της, η οποία φοράει τον twin-turbo 3,0-λιτρο εξακύλινδρο σε σειρά κινητήρα, απόδοσης 333 ίππων και 700 Nm ροπής. Η Alpina έχει επέμβει στο λογισμικό του συστήματος τετρακίνησης και για τα 0-100 χλμ/ώρα χρειάζεται 4,9 δευτ., ενώ η τελική του ταχύτητα φτάνει τα 254 χλμ/ώρα.

Το αυτοκίνητο διαθέτει νέα sport ανάρτηση με ρυθμιζόμενα αμορτισέρ, πίσω διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης, ενώ πατάει σε ζάντες 20 ιντσών, οι οποίες προαιρετικά φτάνουν μέχρι τις 22 ίντσες.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Κάπως έτσι θα είναι η νέα BMW X3

Μέσα στους επόμενους μήνες η BMW θα παρουσιάσει τη νέα, τέταρτη γενιά της X3 και αυτές οι renderings φωτογραφίες μας δείχνουν πως θα μοιάζει...

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...