Επίσημο: Zenvo TSR-S, με 1.177 άλογα

Σχετικά άρθρα

Ένα χρόνο μετά τα αποκαλυπτήρια του TS1 GT στην περσινή έκθεση της Γενεύης, η Zenvo Automotive παρουσιάζει φέτος -στην ίδια έκθεση- το καινούριο hypercar της. Το ονομάζει TSR-S, και αποτελεί την έκδοση δρόμου του αγωνιστικού TSR. Σύμφωνα με τον CEO της εταιρίας, με το νέο μοντέλο αναμένει ότι ακόμη και οι πιο απαιτητικοί από τους λάτρεις των hypercar θα είναι ευχαριστημένοι από αυτή την τελευταία εξέλιξη.

Είναι το τρίτο μοντέλο της που δέχεται το όνομα TS, με την εταιρία να είναι περήφανη που εισάγει την αεροτομή Centripetal Wing, η οποία χρησιμοποιεί δύο άξονες περιστροφής, επιτρέποντάς της να λειτουργεί ως αερόφρενο, καθώς και να παράγει μεγάλα ποσά κάθετης δύναμης.

Το TSR-S διαθέτει χειροποίητο σώμα κατασκευασμένο από carbon, το οποίο είναι βαμμένο σε κόκκινο χρώμα, έχοντας μαύρες λεπτομέρειες. Κίνηση παίρνει από έναν 5,8-λίτρων, twin-supercharged V8 κινητήρα απόδοσης 1.177 ίππων και 1.100+ Nm ροπής.

Συνδυάζεται με ένα 7-τάχυτο -αγωνιστικών προδιαγραφών- αυτόματο κιβώτιο, με την εταιρία να αναφέρει ότι είναι ένα από τα γρηγορότερα κιβώτια σε αλλαγές ταχυτήτων του κόσμου. Το αυτοκίνητο επιταχύνει από τα 0-100 χλμ/ώρα σε 2,8 δευτ., από τα 0-200 χλμ/ώρα σε 6,8 δευτ., με την τελική του ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 375 χλμ/ώρα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Italdesign Quintessenza Concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Italdesign παρουσίασε το Quintessenza Concept, ένα πρωτότυπο που όπως αναφέρει η εταιρία έχει δημιουργηθεί "ως η τέλεια ενσάρκωση της...

BYD Fang Cheng Bao Super 9

Η Fang Cheng Bao είναι η high-end μάρκα της BYD και στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το Super 9, ένα εντυπωσιακό speedster πρωτότυπο που...