Ένα χρόνο μετά τα αποκαλυπτήρια του TS1 GT στην περσινή έκθεση της Γενεύης, η Zenvo Automotive παρουσιάζει φέτος -στην ίδια έκθεση- το καινούριο hypercar της. Το ονομάζει TSR-S, και αποτελεί την έκδοση δρόμου του αγωνιστικού TSR. Σύμφωνα με τον CEO της εταιρίας, με το νέο μοντέλο αναμένει ότι ακόμη και οι πιο απαιτητικοί από τους λάτρεις των hypercar θα είναι ευχαριστημένοι από αυτή την τελευταία εξέλιξη.

Είναι το τρίτο μοντέλο της που δέχεται το όνομα TS, με την εταιρία να είναι περήφανη που εισάγει την αεροτομή Centripetal Wing, η οποία χρησιμοποιεί δύο άξονες περιστροφής, επιτρέποντάς της να λειτουργεί ως αερόφρενο, καθώς και να παράγει μεγάλα ποσά κάθετης δύναμης.

Το TSR-S διαθέτει χειροποίητο σώμα κατασκευασμένο από carbon, το οποίο είναι βαμμένο σε κόκκινο χρώμα, έχοντας μαύρες λεπτομέρειες. Κίνηση παίρνει από έναν 5,8-λίτρων, twin-supercharged V8 κινητήρα απόδοσης 1.177 ίππων και 1.100+ Nm ροπής.

Συνδυάζεται με ένα 7-τάχυτο -αγωνιστικών προδιαγραφών- αυτόματο κιβώτιο, με την εταιρία να αναφέρει ότι είναι ένα από τα γρηγορότερα κιβώτια σε αλλαγές ταχυτήτων του κόσμου. Το αυτοκίνητο επιταχύνει από τα 0-100 χλμ/ώρα σε 2,8 δευτ., από τα 0-200 χλμ/ώρα σε 6,8 δευτ., με την τελική του ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 375 χλμ/ώρα.