Cervelo P5X, ένα ποδήλατο τριάθλου με υπογραφή Lamborghini

Σχετικά άρθρα

Η Lamborghini ένωσε τις δυνάμεις της με την Cervelo Cycles και παρουσίασαν ένα νέο συλλεκτικό ποδήλατο για τους αγώνες τριάθλου.

Το μοντέλο ονομάζεται Cervelo P5X Lamborghini edition και θα κατασκευαστεί σε μόλις 25 μονάδες. Ξεχωρίζει από τις αισθητικές παρεμβάσεις του σχεδιαστικού τμήματος Centro Stile της Lamborghini, με το μοντέλο να είναι βαμμένο σε κίτρινο και μαύρο χρώμα, ενώ διαθέτει και μοτίβα με σχήμα Y. Μάλιστα το ποδήλατο πέρασε 180 ώρες στην αεροδυναμική σήραγγα προκειμένου να τελειοποιηθεί η αεροδυναμική του.

Οι τροχοί είναι 7.8 SES Disc της ENVE, τα δισκόφρενα είναι υδραυλικά, οι αλλαγές των ταχυτήτων είναι ηλεκτρονικές, ενώ τα περιφερειακά προέρχονται από τις κορυφαίες σειρές Dura-Ace Di2 R9150 και R9170 της Shimano.

Η τιμή του δεν ανακοινώθηκε, αλλά μην περιμένεις να είναι χαμηλή. Τουναντίον.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αυτή η μπλε Lamborghini Countach LPI 800-4 πωλείται για 3,3 εκατ. δολάρια

Το καλοκαίρι του 2021 η Lamborghini γιόρτασε τα 50στα γενέθλια της Countach παρουσιάζοντας τη σύγχρονη εκδοχή του θρυλικού της supercar, με τις παραδόσεις της...

Δες μια twin-turbo Lamborghini Huracan να πιάνει τα 363 χλμ/ώρα στην Autobahn

Αυτή η Lamborghini Huracan Performance έχει αποκτήσει διπλά turbo, με τον V10 5,2-λίτρων κινητήρα να αποδίδει 1.250 άλογα με 1.100 Nm ροπής και όπως...
Autoblog.gr