Η Acura στην έκθεση της Νέας Υόρκης παρουσίασε το νέο RDX αλλά και το MDX A-Spec. Το RDX φέρει τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της εταιρίας, την Precision Crafted Performance και ακολουθεί αυτήν που είδαμε στα Precision concept και Precision Cockpit concept το 2016. Το νέο RDX διαθέτει κεκλιμένη γραμμή οροφής, LED φωτιστικά σώματα, μεγάλη οθόνη αφής στο κέντρο του ταμπλό και κατασκευάζεται πάνω σε μια νέα πλατφόρμα, αποκλειστικά για τα μοντέλα της Acura.

Το μεταξόνιο έχει μεγαλώσει κατά 6,6 εκατοστά και κίνηση παίρνει από έναν 2,0-λιτρο VTEC turbo τετρακύλινδρο κινητήρα απόδοσης 272 ίππων που συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 10 σχέσεων και με σύστημα τετρακίνησης SH-AWD με τέσσερις λειτουργίες οδήγησης, Sport, Sport+, Comfort και Snow.

Στο εσωτερικό συναντάμε μεγάλη οθόνη αφής στο ταμπλό, ψηφιακό πίνακα οργάνων και νέο πάνελ επιλογής ταχυτήτων. Επίσης υπάρχουν αλουμινένια και ξύλινα διακοσμητικά, με την Acura να δηλώνει πως το RDX φέρει τα καλύτερα καθίσματα που έχει κατασκευάσει ποτέ, με 16 ηλεκτρικές ρυθμίσεις και 4 ρυθμίσεις για την οσφυϊκή μοίρα. Το ηχοσύστημα είναι απόδοσης 710 watt και διαθέτει 16 ηχεία, 4 εξ’αυτών είναι τοποθετημένα στην οροφή, με το RDX να έχει μια σειρά συστημάτων όπως Hill Start Assist, περιμετρική κάμερα, αισθητήρες παρκαρίσματος, Rear Cross Traffic Monitor και σύστημα ειδοποίησης τυφλής γωνίας.

Το MDX γίνεται ακόμη ένα μοντέλο της Acura που αποκτά A-Spec και διαθέτει νέους προφυλακτήρες, σκουρόχρωμα φωτιστικά σώματα, μαύρα και σκουρόχρωμα χρωμιομένα διακοσμητικά, ζάντες 20″ και νέες απολήξεις εξατμίσεων. Στο εσωτερικό υπάρχουν δερμάτινες και Alcantara επενδύσεις, A-Spec σήματα και carbon διακοσμητικά.