Η Honda αναστέλλει τη παραγωγή του Accord

Σχετικά άρθρα

Η Honda θα σταματήσει τη παραγωγή του Accord για περίπου δύο εβδομάδες προκειμένου “να επικεντρωθεί στην ευθυγράμμιση της παραγωγής με τις τρέχουσες συνθήκες της αγοράς”. Αυτό δήλωσε εκπρόσωπος της ιαπωνικής εταιρίας, εννοώντας φυσικά πως ο κόσμος πλέον έχει στραφεί στην αγορά SUVs και crossovers, γυρνώντας την πλάτη στα σεντάν.

Συγκεκριμένα, η Honda θα σταματήσει τη παραγωγή του Accord στο εργοστάσιό της στο Οχάιο για 11 ημέρες, επειδή ο ρυθμός πωλήσεων του μοντέλου δεν συμβαδίζει με την παραγωγή του, με το στοκ να καλύπτει ήδη περισσότερες από 100 ημέρες πωλήσεων.

Οι πωλήσεις του Accord στις ΗΠΑ παρουσίασαν πτώση 12,9% τον περασμένο Φεβρουάριο, φτάνοντας στις 37.430 μονάδες, την ώρα που οι πωλήσεις του Toyota Camry παρουσίασαν αύξηση 2,3%, στις 48.928 μονάδες.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Honda: Τρία νέα ηλεκτρικά για την Κίνα

Στην έκθεση του Πεκίνου που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα, η Honda θα παρουσιάσει μια νέα σειρά ηλεκτρικών αυτοκινήτων της. Αυτά θα φέρουν το...

EuroNCAP: Πεντάστερα τα Nio EL6, Toyota C-HR και υπό προϋποθέσεις το Honda CR-V

Ο EuroNCAP έκανε γνωστά τα αποτελέσματα των δοκιμών ασφάλειας που διενήργησε στα Nio EL6, Toyota C-HR, και Honda CR-V υπό τους ενημερωμένους κανονισμούς του...