Το Workhorse N-Gen είναι ένα ηλεκτρικό βανάκι με αυτόνομο drone παραδόσεων δεμάτων

Σχετικά άρθρα

Η Workhorse εκτός από το plug-in υβριδικό pickup της, παρουσιάζει και ένα επαγγελματικό ηλεκτρικό βανάκι παράδοσης δεμάτων. Το ονομάζει N-Gen, που προσφέρεται τόσο και με range extender κινητήρα, έχει ηλεκτρική αυτονομία 100 χλμ, με την εταιρία να προσφέρει και ένα αυτόνομο drone της Horsefly που αναλαμβάνει την παράδοση του δέματος στον τελικό του προορισμό.

Η Workhorse θα αναπτύξει ένα στόλο από ηλεκτρικά οχήματα τύπου N-Gen ως μέρος ενός πιλοτικού προγράμματος που θα πραγματοποιεί καθημερινά την παράδοση περίπου 200 δεμάτων στην περιοχή του Σαν Φρανσίσκο των ΗΠΑ.

Την εγγύηση και την συντήρηση των N-Gen την ανέλαβε η Ryder, με την Workhorse να υποστηρίζει πως το N-Gen μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί από υδραυλικούς, από εταιρίες τηλεπικοινωνίας, ενώ μπορεί να λειτουργήσει και ως ασθενοφόρο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Italdesign Quintessenza Concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Italdesign παρουσίασε το Quintessenza Concept, ένα πρωτότυπο που όπως αναφέρει η εταιρία έχει δημιουργηθεί "ως η τέλεια ενσάρκωση της...

BYD Fang Cheng Bao Super 9

Η Fang Cheng Bao είναι η high-end μάρκα της BYD και στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το Super 9, ένα εντυπωσιακό speedster πρωτότυπο που...