Στα άκρα η σχέση μεταξύ Dwayne Johnson και Vin Diesel

Σχετικά άρθρα

Το καλοκαίρι του 2016, πριν ολοκληρωθούν τα γυρίσματα και παιχτεί στις κινηματογραφικές αίθουσες το Fast and Furious 8, ο πολύς Dwayne ‘The Rock” Johnson είχε δείξει μια σοβαρή ενόχληση με κάποιον από το cast της ταινίας. Πιο συγκεκριμένα, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram εξέφρασε την απογοήτευσή του, αποκαλώντας κάποιους από τους συμπρωταγωνιστές του “candy asses”.

Ακόμα, είχε γράψει ότι η ομάδα παραγωγής, η Universal αλλά και οι γυναίκες συμπρωταγωνίστριες του ήταν άριστοι, αλλά ορισμένοι άνδρες ηθοποιοί στερούνται από επαγγελματισμό και πρέπει να αλλάξουν συμπεριφορά.

Πριν ακριβώς ένα χρόνο κυκλοφόρησαν οι πρώτες φήμες ότι ο Johnson μαζί με τον Jason Statham ετοιμάζουν spinoff ταινία του Fast and Furious, κάτι το οποίο έγινε επίσημο τον περασμένο Οκτώβριο, γι’αυτό και η προβολή του Fast and Furious 9 μετατέθηκε έναν χρόνο αργότερα απ’ότι είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Για να καταλάβεις το κλίμα που επικρατεί μεταξύ των πρωταγωνιστών, πριν λίγους μήνες ο Tyrese Gibson (Roman Peirce) απείλησε πως θα αποχωρήσει από το Fast and Furious 9, αν δεν αποχωρήσει ο Johnson, χαρακτηρίζοντας τον “The Rock” ως “κλόουν” και “εγωιστή”.

Πιο συγκεκριμένα, ο Gibson έχει νευριάσει με τον Johnson λόγω της απόφασης του να συμμετάσχει στην spin off που ετοιμάζει η Universal με πρωταγωνιστές τον Johnson και τον Jason Statham.

Και ερχόμαστε στο σήμερα, για να μας δείξει ο Johnson -που υποδύεται τον ρόλο του Luke Hobbs στο F&F- ότι το γυαλί μεταξύ των πρωταγωνιστών έχει ραγίσει για τα καλά. Ο 45-χρονος ηθοποιός έδωσε δημόσια περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την διαμάχη του με τον Diesel.

Μιλώντας στο περιοδικό Rolling Stone, είπε ότι ο Hobbs και ο Toretto παρότι έχουν μια σκηνή στην τελευταία ταινία που εμφανίζονται μαζί, οι δύο ηθοποιοί δεν βρέθηκαν ποτέ στον ίδιο χώρο για τα γυρίσματα, και τα πάντα είναι προϊόν του μοντάζ. Χαρακτηριστικά ο Johnson είπε:

Αυτό είναι αλήθεια. Δεν ήμασταν σε καμία σκηνή μαζί. Ο Vin και εγώ είχαμε μερικές συζητήσεις, συμπεριλαμβανομένου μιας σημαντικής πρόσωπο-με-πρόσωπο στο τροχόσπιτο μου. Και αυτό που συνειδητοποίησα είναι ότι έχουμε θεμελιώδεις διαφορές στις φιλοσοφίες για το πώς προσεγγίζουμε τα γυρίσματα και τη συνεργασία μας. Μου πήρε λίγο χρόνο, αλλά είμαι ευγνώμων γι ‘αυτή τη σαφήνεια. Είτε συνεργαστούμε ξανά είτε όχι.

Ο Johnson επιβεβαίωσε ίσως δεν εμφανιστεί στη νέα ταινία, καθώς αυτή την περίοδο επικεντρώνεται στη spin-off ταινία του, η οποία αναμένεται το 2019 και πριν την προβολή του Fast and Furious 9 στις 10 Απριλίου του 2020.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

Tέλος παραγωγής για τη Ferrari Roma

Πριν ένα χρόνο η Ferrari αποκάλυψε την ανοιχτή έκδοση του ομορφότερου μοντέλου της γκάμα της, τη Roma Spider, οι παραδόσεις της οποίας ξεκίνησαν το...
Autoblog.gr