Το νέο Ford GT έρχεται στην Αθήνα

Σχετικά άρθρα

H Ford Motor Ελλάς κατάφερε να κάνει το “θαύμα” λίγες μέρες μετά το Πάσχα, καθώς από Παρασκευή 20 Απριλίου μέχρι την Τρίτη 24 Απριλίου, στο επίπεδο 1 του πολυσύχναστου εμπορικού κέντρου της Αθήνας, The Mall Athens, θα μπορείς να δεις από κοντά το supercar της Μπλε Οβάλ.

Δίπλα στο εντυπωσιακό, σπορ αυτοκίνητο, θα βρίσκεται η αγωνιστική έκδοση του, η οποία 50 χρόνια μετά το θρυλικό 1-2-3 στον αγώνα του Le Mans το 1966, κατέκτησε το 2016 ξανά την πρώτη θέση της κατηγορίας του.

Να θυμίσω ότι το νέο Ford GT, “γεννήθηκε” χάρη σε μια μικρή ομάδα “ανταρτών” και φορά τον biturbo 3,5-λίτρων V6 EcoBoost κινητήρα που αποδίδει 656 άλογα στις 6.250 σ.α.λ., με την ροπή του να φτάνει τα 745 Nm στις 5.900 σ.α.λ., ενώ διαθέτει 5 modes οδήγησης.

Το βάρος του, χωρίς υγρά, ανέρχεται στα 1.385 κιλά, με την τελική ταχύτητα του supercar της Ford να αγγίζει τα 347 χλμ/ώρα, καθιστώντας το, το ταχύτερο Ford στην ιστορία της μάρκας, με τα 0-100 χλμ/ώρα να έρχονται σε 2,9 δευτερόλεπτα, ενώ η υπολογιστική ισχύς του ξεπερνάει αυτή του μαχητικού F35.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...