Στο σφυρί μια BMW 507 Series II που κάποτε άνηκε στον τέως Βασιλιά Κωνσταντίνο

Σχετικά άρθρα

Πρώτος ιδιοκτήτης αυτής της BMW 507 Roadster του 1959 ήταν ο Κωνσταντίνος Β΄της Ελλάδας, και η σπανιότητα της είναι ο λόγος που ο οίκος Bonhams εκτιμά ότι θα πωληθεί σε μια τιμή που θα κυμανθεί μεταξύ 2,1 και 2,6 εκατομμυρίων ευρώ.

Θα βγει στην δημοπρασία Monaco Sale στη Villa La Vigie, στις 11 Μαΐου, και όπως έχεις δει οι BMW 507 δεν εμφανίζονται συχνά σε δημοπρασίες. Συνήθως, οι ιδιοκτήτες τους τις κρατάνε, γιατί εκτός του ότι πρόκειται για ένα πάρα πολύ σπάνιο αυτοκίνητο, έχει αποδειχθεί πως η αξία του αυξάνεται μήνα με τον μήνα. Η συγκεκριμένη αποτελεί μια από τις 217 Series II και συναρμολογήθηκε κατά την τελευταία χρονιά παραγωγής του μοντέλου.

Η BMW 507 βγήκε σε μόλις 252 μονάδες και κίνηση παίρνει από έναν V8 3,2-λίτρων κινητήρα απόδοσης 150 ίππων που συνδυάζεται με ένα 4-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων. Το αυτοκίνητο έχει συντηρηθεί σωστά όλα αυτά τα χρόνια και συνοδεύεται από όλα τα έγγραφα γνησιότητας.

ΠηγήBonhams

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Κάπως έτσι θα είναι η νέα BMW X3

Μέσα στους επόμενους μήνες η BMW θα παρουσιάσει τη νέα, τέταρτη γενιά της X3 και αυτές οι renderings φωτογραφίες μας δείχνουν πως θα μοιάζει...