Δημοπρατείται η BMW 507 Series II που ανήκε στον τέως Βασιλιά Κωνσταντίνο

Σχετικά άρθρα

Πρώτος ιδιοκτήτης αυτής της BMW 507 Roadster του 1959 ήταν ο Κωνσταντίνος Β΄της Ελλάδας, και η σπανιότητα της είναι ο λόγος που ο οίκος Bonhams εκτιμά ότι θα πωληθεί σε μια τιμή που θα κυμανθεί μεταξύ 1,9 και 2,3 εκατομμυρίων ευρώ.

Η BMW 507 βγήκε σε μόλις 252 μονάδες και είναι πολύ σπάνιο να δεις μια 507 να πωλείται. Η συγκεκριμένη είναι μια από τις 217 Series II και συναρμολογήθηκε κατά την τελευταία χρονιά παραγωγής του μοντέλου.

Κίνηση παίρνει από έναν V8 3,2-λίτρων κινητήρα απόδοσης 150 ίππων που συνδυάζεται με ένα 4-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων. Το αυτοκίνητο έχει συντηρηθεί σωστά όλα αυτά τα χρόνια και συνοδεύεται από όλα τα έγγραφα γνησιότητας, με τον τελευταίο ιδιοκτήτη να την είχε στην κατοχή του για 29 χρόνια.

ΠηγήBonhams

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στο σφυρί η τελευταία Bentley Bacalar

Τον Μάρτιο του 2020 το τμήμα Mulliner της Bentley παρουσίασε το Bacalar, ένα περιορισμένης παραγωγής μοντέλο που βασίζεται στην Continental GT Convertible, και η...

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...