H Gumpert παρουσιάζει το καινοτόμο RG Nathalie

Σχετικά άρθρα

Η Gumpert σε συνεργασία με την κινέζικη Aiways παρουσιάζουν το RG Nathalie που διαθέτει ένα σύστημα κυψελών που καταναλώνει μεθανόλη και το μετατρέπει σε υδρογόνο και διοξείδιο του άνθρακα.

https://www.youtube.com/watch?v=IHg4JZm5bBg

Το αυτοκίνητο βάρους σχεδόν 1.600 κιλών, διαθέτει τέσσερις ηλεκτροκινητήρες, έναν ανά τροχό, που αποδίδουν συνδυαστικά 420-430 άλογα με 1.000 Nm ροπής, που του επιτρέπουν να κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε 2,5 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα 300 χλμ/ώρα. Έχει αυτονομία 595 χλμ όταν ο οδηγός κινείται γρήγορα και 1.125 χλμ όταν οδηγεί πιο συντηρητικά.

https://www.youtube.com/watch?v=YQZ4Pgu4SCY

Διαθέτει σωληνωτό πλαίσιο, με το αμάξωμα του να είναι κατασκευασμένο από ανθρακονήματα. Η ανάρτηση αποτελείται από γόνατα McPherson μπροστά και διπλά ψαλίδια πίσω, με τις κυψέλες να είναι τοποθετημένες μπροστά, ενώ οι μπαταρίες στο πάτωμα.

Η Aiways θέλει να το περάσει στη παραγωγή μέσα στο 2019, χωρίς να ανακοινώνει την τιμή του, αλλά δεν θα είναι φθηνό, μιας και αναμένεται να κοστίζει μεταξύ 300.000-500.000 ευρώ.

 

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Italdesign Quintessenza Concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Italdesign παρουσίασε το Quintessenza Concept, ένα πρωτότυπο που όπως αναφέρει η εταιρία έχει δημιουργηθεί "ως η τέλεια ενσάρκωση της...

BYD Fang Cheng Bao Super 9

Η Fang Cheng Bao είναι η high-end μάρκα της BYD και στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το Super 9, ένα εντυπωσιακό speedster πρωτότυπο που...