Ο Elon Musk αγόρασε μετοχές της Tesla, αξίας 9,85 εκατ. δολαρίων

Σχετικά άρθρα

Μετά την ανακοίνωση των τελευταίων οικονομικών αποτελεσμάτων της Tesla και με αφορμή την κατακραυγή από αρκετά αμερικάνικα μέσα, ο Elon Musk θέλοντας να δείξει ότι δεν ισχύει τίποτα από όσα λέγονται και γράφονται αγόρασε χθες, Δευτέρα, μετοχές της εταιρίας του, αξίας περίπου 9,85 εκατομμυρίων δολαρίων.

Αυτή είναι η μεγαλύτερη αγορά μετοχών που πραγματοποίησε ο 46-χρονος Νοτιοαφρικανός από τον Μάρτιο του 2017. Ο Musk ήταν ήδη ο μεγαλομέτοχος της Tesla, και μετά την τελευταία εξαγορά το ποσοστό του πλέον πλησιάζει το 20%.

Ο Musk έχει υποσχεθεί ότι θα “κάψει” εκείνους που στοιχηματίζουν ενάντια στην ευημερία της εταιρίας, η οποία όμως δεν έχει παρουσιάσει κερδοφορία στην 15-χρονη ιστορία της, κυρίως εξαιτίας των τεράστιων επενδύσεων που κάνει σε τεχνολογία και εργοστάσια.

Η προσωπική περιουσία του Musk υπολογίζεται στα 19,5 δις δολάρια.

ΠηγήBloomberg

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Tesla ανακαλεί 3.878 Cybertruck

Η Tesla ανακαλεί 3.878 Cybertruck εξαιτίας του προβλήματος με το μεταλλικό κάλυμμα του πεντάλ του γκαζιού, το οποίο ενδέχεται να μην έχει στερεωθεί καλά...

Η Tesla ζητά από τους μετόχους της να δώσουν 56 δισ. δολάρια στον Elon Musk

Η Tesla θα ζητήσει από τους μετόχους της να ψηφίσουν ξανά για το ίδιο πακέτο αποζημίωσης ύψους 56 δισεκατομμυρίων δολαρίων για τον διευθύνοντα σύμβουλο...