H Jaguar παρουσίασε την F-Type SVR και την XJR575 ως Nurburgring Taxi

Σχετικά άρθρα

Δεν θα είναι μόνο η BMW που έχει Ring Τaxi στο Nurburgring, αφού η Jaguar ανακοίνωσε χθες ότι πλέον έχει και αυτή το δικό της γρήγορο Taxi στη Πράσινη Κόλαση. Δύο για την ακρίβεια. Την F-Type SVR και την XJR575, οι οποίες έχουν διαμορφωθεί κατάλληλα για χρήση στην γερμανική πίστα.

Και τα δύο αυτοκίνητα έχουν κάτω από το καπό τους τον 5,0-λιτρο, supercharged V8 κινητήρα, με απόδοση 575 ίππων και ροπή στα 700 Nm. Αυτός συνδυάζεται με ένα 8-τάχυτο, Quickshift κιβώτιο και σύστημα τετρακίνησης, με την F-Type να επιταχύνει στα 100 χλμ/ώρα σε μόλις 3,6 δευτερόλεπτα και να πιάνει τελική 322 χλμ/ώρα, ενώ η XJ επιταχύνει από τα 0-100 χλμ/ώρα σε μόλις 4,4 δευτ., πιάνοντας 300 χλμ/ώρα τελική ταχύτητα.

Σύμφωνα με την Jaguar, ένας γρήγορος γύρος στην πίστα των 21 χλμ., αντιστοιχεί με 200 χλμ. σε δημόσιους δρόμους. Το κόστος για μισή ώρα με το Jaguar Race Taxi είναι €199.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η JLR προσλαμβάνει 250 ηλεκτρολόγους μηχανικούς

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Jaguar Land Rover (JLR) έκανε γνωστό πως επιβραδύνει την μετάβασή της στην ηλεκτροκίνηση, προσφέροντας περισσότερα plug-in υβριδικά. Ωστόσο, σήμερα, η βρετανική...