Με την ισπανική εταιρία να ετοιμάζεται για το λανσάρισμα του νέου -μεγάλου- της SUV μέσα στο έτος, έδωσε σήμερα ένα teaser video στο Twitter (μπορείς να το δεις εδώ), απ’οπου βλέπουμε το μοντέλο καλυμμένο με ένα σεντόνι.

Δεν θα χρειαστεί, όμως, να περιμένεις τα αποκαλυπτήρια του, καθώς φωτογραφίες του Tarraco έχεις δει μέσα από το Autoblog.gr από τον περασμένο Φεβρουάριο, που δείχνουν ότι το νέο μοντέλο της Seat έχει αρκετά επιβλητικό σχεδιασμό, δανειζόμενα αρκετά στοιχεία από την υπάρχουσα γκάμα.

Το νέο Seat Tarraco βασίζεται στην MQB A2 πλατφόρμα του VW group και θα είναι το μεγαλύτερο αυτοκίνητο της ισπανικής εταιρίας, όντας και η ναυαρχίδα της. Θα προσφέρεται σε 5-θέσια ή 7-θέσια διάταξη και αναμένεται να έχει μεταξόνιο στα 2.791 χλστ., όμοιο με αυτό του Skoda Kodiaq.

Ακόμα, έχουμε δει φωτογραφίες του εσωτερικού του, το οποίο φαίνεται ότι διαθέτει ψηφιακό πίνακα οργάνων, κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί σε άλλο μοντέλο της Seat, ενώ και η κεντρική οθόνη φαίνεται να προεξέχει και να μην είναι πλήρως ενσωματωμένη στην κεντρική κονσόλα.