Λίγες ημέρες μετά την διαρροή των πρώτων φωτογραφιών του νέου μεγάλου SUV της ισπανικής εταιρίας, διέρρευσαν δύο νέες του εσωτερικού του αυτοκινήτου. Από αυτές βλέπουμε ότι το Tarraco διαθέτει ψηφιακό πίνακα οργάνων, κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί σε άλλο μοντέλο της Seat, ενώ και η κεντρική οθόνη φαίνεται να προεξέχει και να μην είναι πλήρως ενσωματωμένη στην κεντρική κονσόλα.

Το νέο Seat Tarraco βασίζεται στην MQB A2 πλατφόρμα του VW Group και θα είναι το μεγαλύτερο αυτοκίνητο της ισπανικής εταιρίας, όντας και η ναυαρχίδα της. Θα προσφέρεται σε 5-θέσια ή 7-θέσια διάταξη, και αναμένεται να έχει μεταξόνιο στα 2.791 χλστ., όμοιο με αυτό του Skoda Kodiaq. Τo Seat Tarraco θα λανσαριστεί στα τέλη του τρέχοντος έτους.

 • Κυριάκος

  Γιατί στη Seat δεν μπορούν να φτιάξουν ένα εσωτερικό της προκοπής;;
  Το εσωτερικό των αυτοκινήτων τους χαντακώνει την υπέροχη εξωτερική εμφάνιση.

  πχ το Leon Station Wagon έχει ένα πανέμορφο και αρμονικό αμάξωμα, και μόλις μπαίνεις μέσα θέλεις να βάλεις τα κλάματα (ή τα γέλια).

  • Giannis Antypas

   Μην υπερβάλλουμε όμως. Το εσωτερικό δεν το είδαμε από κοντά και αυτό από τη φωτογραφία δεν δείχνει να έχει κάτι, και ούτε είναι καλύτερο το εσωτερικό ενός Tiguan Allspace ή ενός Kodiaq.

 • Mika

  Bαζουν κι εκει ταμπλετα, να παρει…