Skoda Fabia Cup Edition

Σχετικά άρθρα

Η Skoda θέλοντας να γιορτάζει την επί τρία συνεχή χρόνια κυριαρχία της Fabia R5 στην WRC 2 κατηγορία του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ, προσφέρει μια έκδοση με έντονο το σπορ DNA του αγωνιστικού αυτοκινήτου, διατηρώντας όμως σε πολύ προσιτά επίπεδα την τιμή απόκτησής του.

Και εγένετο η Fabia Cup Edition, που φορά τον 1.000αρη TSI κινητήρα απόδοσης 110 ίππων που του επιτρέπει να κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε 9,5 δευτ. με τελική ταχύτητα 196 χλμ/ώρα.

Αποκλειστικά στον χρωματικό συνδυασμό λευκό αμάξωμα με μαύρη οροφή και καθρέπτες, το αυτοκίνητο φέρει ζάντες αλουμινίου 16″ σε μαύρο χρώμα, φιμέ πίσω παράθυρα και ειδικά λογότυπα “Edition Cup”.

Στο εσωτερικό, τα επιπλέον στοιχεία εξοπλισμού που διαφοροποιούν αυτή την ξεχωριστή Fabia, είναι το 3-άκτινο δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι Supersport και τα σπορ καθίσματα εμπρός.

Η Fabia Cup Edition προσφέρεται με προτεινόμενη τιμή λιανικής τις €14.900, όση και η τιμή της «απλής» έκδοσης, χωρίς τον επιπλέον σπορ εξοπλισμό, διχρωμίες κλπ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Κλειστή μέχρι την 1η Μαΐου η σήραγγα “Μαλακάσι Α” της Εγνατίας Οδού

Η σήραγγα στην Κατάρα, "Μαλακάσι Α", παρόλο που δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα στατικότητας, θα παραμείνει κλειστή μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη, 1η Μαΐου, προκειμένου να...