Η Red Bull Racing και η Honda ανακοίνωσαν πως συμφώνησαν ώστε για τα επόμενα δύο χρόνια, τα μονοθέσια της Αυστριακής εταιρίας να εξοπλίζονται με κινητήρες της ιαπωνικής εταιρίας.

Η Red Bull είναι απογοητευμένη από τους κινητήρες της Renault που χρησιμοποιεί σήμερα και η Ιαπωνική εταιρία ήταν ανοικτή ώστε να αναλάβει και μια δεύτερη ομάδα, μετά την Scuderia Toro Rosso.

Μετά από αρκετές εβδομάδες συζητήσεων, η Red Bull και η Honda συμφώνησαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους για το 2019 και το 2020, με το όνομα της Red Bull να παραμένει ως έχει, “Aston Martin Red Bull Racing”.

Τόσο η Scuderia Toro Rosso, όσο και η Aston Martin Red Bull Racing θα εφοδιάζονται με τους ίδιες ακριβώς προδιαγραφών μονάδες ισχύος.