Η Paramount Network, η Network Entertainment και ο παραγωγός Derik Murray έδωσαν το επίσημο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ που ετοιμάζουν για τη ζωή και τον θάνατο του Paul Walker, ο οποίος σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα το 2013. Το ντοκιμαντέρ θα προβληθεί στις ΗΠΑ στις 11 Αυγούστου.

Ο Walker έγινε ευρέως γνωστός από τη συμμετοχή του στις ταινίες The Fast and the Furious και στο ντοκιμαντέρ με τίτλο “I Am Paul Walker” περιλαμβάνονται συνεντεύξεις με τους συμπρωταγωνιστές και τους συναδέλφους του, καθώς και τους φίλους και μέλη της οικογένειάς του που τον γνώριζαν καλύτερα.

Το ντοκιμαντέρ διερευνά την καλλιτεχνική καριέρα του Walker και παρουσιάζει, μεταξύ άλλων, το πάθος του ηθοποιού για τους ωκεανούς και τη θαλάσσια ζωή, όπως και τη δράση του για να ενισχύσει τις προσπάθειες ανοικοδόμησης της Αϊτής μετά τον καταστροφικό σεισμό.

Ο Derik Murray ήταν παραγωγός του ντοκιμαντέρ “I Am Heath Ledger” για τον Αυστραλό ηθοποιό, Χιθ Λέτζερ, ο οποίος πέθανε από υπερβολική δόση φαρμάκων. Ο σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ “I Am Heath Ledger”, ο Adrian Buitenhuis,, είναι αυτός που θα σκηνοθετήσει και το “I Am Paul Walker”.

Η Network Entertainment του Murray εκτός από το ντοκιμαντέρ για τον Λέτζερ έχει παρουσιάσει σε ντοκιμαντέρ τα πορτρέτα των Τζον Κένεντι, Μοχάμεντ Άλι, Μπρους Λι και Μάρτιν Λούθερ Κινγκ.