Η Koenigsegg δεν έχει παραδώσει κανέναν κινητήρα της στη Spyker

Σχετικά άρθρα

Στην έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο του 2017 η Spyker παρουσίασε το C8 Preliator Spyder, ένα εντυπωσιακό supercar που φορά έναν 5,0-λιτρο ατμοσφαιρικό V8 κινητήρα που προέρχεται από την Koenigsegg και αποδίδει 600 άλογα με 600 Nm ροπής. Τότε οι δύο εταιρίες ανέφεραν πως ο κινητήρας είναι κατάλληλα ρυθμισμένος για να ικανοποιεί τις ανάγκες της Spyker και συνδυάζεται με ένα εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων.

18 μήνες μετά, η Koenigsegg δεν έχει παραδώσει ούτε έναν V8 κινητήρα, με τον Steve Wade, εκπρόσωπο της Koenigsegg να δηλώνει:

Δεν έχουμε κατασκευάσει κινητήρες για την Spyker, η οποία δεν έχει εκπληρώσει τις προϋποθέσεις, οπότε δεν ξεκινήσαμε να κατασκευάζουμε κινητήρες για αυτή.

Θέλουμε να έχουμε ένα καλό μέλλον με τη Spyker και ελπίζουμε ότι θα είναι και πάλι σε θέση να παραδώσει τα συναρπαστικά της αυτοκίνητα στους πελάτες της.

Διάβασε επίσης

Koenigsegg: Ο νέος V8 κινητήρας μας μπορεί να αντέξει 200 χρόνια

ΠηγήAutovisie

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα μόνα τρία μοναδικά Koenigsegg με εκτεθειμένο carbon αμάξωμα

Κάθε αυτοκίνητο που φεύγει από το εργοστάσιο της Koenigsegg στο Angelholm της Σουηδίας είναι ξεχωριστό και μοναδικό, αλλά τα εικονιζόμενα τρία είναι πιο αξιοσημείωτα...